Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Groen licht voor aanleg glasvezel op bedrijventerreinen Oosterwolde, Purmerend en Wolvega

02 december 2021


Goed nieuws voor de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Oosterwolde, Purmerend en Wolvega! Er is voor alle drie de gebieden voldoende interesse voor glasvezelinternet. Daardoor kan DELTA Fiber Netwerk de aansluitingen realiseren en profiteren de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet.

De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via uitgebreide campagnes geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen. Het aantal aanmeldingen is voldoende om glasvezel aan te kunnen leggen.

Mede dankzij de inzet van lokale telecomaanbieders heeft DELTA Fiber Netwerk het benodigde percentage aanmelders gehaald. Deze intensieve samenwerking met partijen uit de regio, kenmerkt de werkwijze van DELTA Fiber Netwerk. Naast lokale aanbieders, kunnen ondernemers en bewoners zich ook aanmelden bij verschillende bekende landelijke telecompartijen.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen binnenkort meer informatie over de planning en de graafwerkzaamheden.