Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Groen licht voor aanleg glasvezel op bedrijventerreinen Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal

04 juni 2021


Goed nieuws voor de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal! Er is voldoende interesse in een glasvezelaansluiting. Daardoor kan DELTA Fiber Netwerk de aansluitingen realiseren en profiteren de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet.

De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen. Het aantal aanmeldingen is voldoende op bijna alle terreinen (uitgezonderd Klaphek in Ede en Halderbrink in Bennekom) om glasvezel aan te kunnen leggen. Dit betekent dat de ondernemers en bewoners binnenkort kunnen profiteren van de voordelen van snel glasvezelinternet.

Mede dankzij de inzet van lokale telecomaanbieders heeft DELTA Fiber Netwerk het benodigde percentage aanmelders gehaald. Deze intensieve samenwerking met partijen uit de regio, kenmerkt de werkwijze van DELTA Fiber Netwerk. Naast lokale aanbieders, kunnen ondernemers en bewoners zich ook aanmelden bij verschillende bekende landelijke telecompartijen. 

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal ontvangen binnenkort meer informatie over de planning en de graafwerkzaamheden.