Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel

is dichterbij dan ooit!

DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op het allersnelste en beste glasvezelinternet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Fiber Netwerk al internet sinds 1981 en glasvezelinternet sinds 2006. Inmiddels hebben al ruim 650.000 adressen een aansluiting en daar komen iedere maand gemiddeld nog 7.000 woningen en bedrijven bij.

Benieuwd of ons glasvezelnetwerk beschikbaar is op jouw bedrijventerrein? Doe hieronder de postcodecheck en ontdek de status van glasvezel op jouw adres.

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel?

Voor hetzelfde geld supersnel internet

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Een slimme keuze dus!

Zorgeloos werken in de cloud

De toenemende vraag naar data, werken in de cloud, beveiliging en de verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.

Supersnel en stabiel internet

Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft je verbinding met niemand te delen en je hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is je verbinding altijd snel en stabiel.

Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!

TestimonialsSebastiaan Touwslager en Sjaak Melissant, Eigenaren AxxiAuto


“Of het nu een online diagnose betreft of het aankooptraject van een nieuwe auto. Een snelle en stabiele internetverbinding is voor ons onmisbaar”