Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Supersnel glasvezel voor alle ondernemers in Uithoorn!

Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Uithoorn

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Uithoorn

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van Industrieterrein Uithoorn in Uithoorn. Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld je dan aan voor een abonnement bij een van de onderstaande landelijke of lokale telecomaanbieders. Aanmelden kan tot 18 december 2021.


Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt ook contact opnemen met Dirk van de Ven of Sietse van Dijk, projectmanagers bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Neem contact met mij op
Glasvezelaanbod voor bewoners
Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van Industrieterrein Uithoorn kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Advisor

Advisor

Wij helpen jou productiever en veiliger te werken.

Op het gebied van de ICT zijn de mogelijkheden eindeloos. Klinkt geweldig, maar deze vorm van keuzevrijheid maakt je besluiteloos. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Advisor brengt focus, want als je ziet waar je heen wilt, wordt alles helder.

088 2384 555
Mijdrecht

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Of u nu zzp’er bent of een wat groter bedrijf hebt, DELTA Zakelijk werkt. Voor iedereen. DELTA Zakelijk is actief op meer dan 100 bedrijventerreinen.

088 002 0200

Meld je nu aan!
Feka

Feka

Feka levert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige en veilige ICT diensten. Dit doen wij voor het MKB in de regio. Of u nu drie of driehonderd werkplekken heeft, u bent altijd welkom voor een kennismaking.

Langetermijnrelaties vinden wij belangrijk. Met onze klanten, onze mensen en onze leveranciers. Dit vertaalt zich in ons all-inclusive business model. Alle diensten voor een vast bedrag per maand. Dat is lekker duidelijk. Hiermee wordt uw uitdaging onze uitdaging, uw probleem ons probleem en uw succes ons succes. Zo hebben wij een gezamenlijk belang!

Wij luisteren naar uw plannen en denken mee in mogelijkheden. Daarna adviseren en informeren wij over de verschillende oplossingen. U kiest, dan voeren wij het uit. Dit doen wij met gepassioneerde en vakkundige collega’s. Uiteraard maken we duidelijke afspraken en afspraak is afspraak.

0297 76 00 20
Mijdrecht

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Icotec

Icotec

Full ICT dienstverlener. Wij leveren in de B to B markt de veilige online werkplek. Hierdoor nemen wij alle vraagstukken uit handen van de klant, Mobiel werken, voice data integraties netwerkbeveiliging, kortom Full service.

088 850 9550
Uithoorn

Meld je nu aan!
Protelco

Protelco

Protelco is anders. Geen standaardoplossingen binnen onze corebusiness telecom, beveiligingssystemen en complete datanetwerken, maar totaalpakketten en volledige maatwerkoplossingen. Oplossingen, die om de nodige aandacht vragen. Bij Protelco gaan wij met u om tafel. Wij luisteren naar uw wensen en horen waar de pijnpunten liggen. Wij dragen – slimme – oplossingen op maat aan. En wij kijken vooral naar wat passend is voor úw bedrijf. Daar nemen onze gecertificeerde experts de tijd voor.

Mijdrecht
088 443 4241

Meld je nu aan!
Voicedata

Voicedata

Voicedata is sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en heeft zich ontwikkelt tot een allround connectivity specialist. Wij leveren vaste telefonie, mobiele telefonie en alle soorten internetverbindingen aan bedrijven en organisaties.

074 711 3660

Meld je nu aan!