Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Supersnel glasvezel voor alle ondernemers in Purmerend en Edam!

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Purmerend en Edam

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Purmerend en Edam

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Purmerend en Edam. Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom de belangrijkste informatie verzameld. Meld je aan voor 13 november 2021, dan bespaar je de aansluitkosten!


De volgende bedrijventerreinen krijgen straks supersnel en betaalbaar glasvezel:
De volgende bedrijventerreinen krijgen straks supersnel en betaalbaar glasvezel:

Purmerend

De Baanstee Oost
De Baanstee West
De Koog

Edam
Oosthuizerweg

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sietse van Dijk, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 - 38 61 26 25 of per e-mail.

Neem contact met mij op
Glasvezelaanbod voor bewoners
Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de bedrijventerreinen in Purmerend en Edam kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel.

Meld je nu aan bij:
Caiway
DELTA
Kliksafe

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Clear Mind IT Consultancy - Purmerend

Clear Mind IT Consultancy - Purmerend

Een heldere geest. Dat is Clear Mind IT Consultancy met een open vizier, gebaseerd op onze ruime kennis en ervaring én visie op de toekomst. Door innovatie in ICT boeken wij vooruitgang met onze klant, en de klant van de klant. Zodat we morgen beter zijn dan vandaag.

085 485 9383
clearmind.nu

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Of u nu zzp’er bent of een wat groter bedrijf hebt, DELTA Zakelijk werkt. Voor iedereen. DELTA Zakelijk is actief op meer dan 100 bedrijventerreinen.

088 002 0200

Meld je nu aan!
ITSD

ITSD

Het totaalbeheer van bedrijfsnetwerken is ons sterke punt, daaruit komt voort ons krachtige aanbod voor werken in de Cloud, VoIP (IP-telefonie) en thuiswerkoplossingen. Door de diversiteit van kennis en ervaring binnen ITSD zijn wij in staat om snel gedegen oplossingen te leveren.

Purmerend
0299 820 100

Meld je nu aan!
Nedcall

Nedcall

Nedcall levert als ICT-specialist effectieve oplossingen voor uw vraagstuk op gebied van Telecom en ICT. Wij beseffen als geen ander dat betrouwbare ICT- technologie een belangrijke pijler is van het succes van uw organisatie.

De continuïteit van uw organisatie staat hierbij centraal en daar zorgen wij voor. Met actuele kennis van ICT, inzicht in de specifieke uitdagingen in uw branche en oplossingen die blijvend werken. Van telefonie tot cloudtechnologie, van netwerkarchitectuur tot online werkplek, van applicatie tot support. Voor kleine en middelgrote organisaties in de bijna alle sectoren.

088 633 2200
nedcall.com

Meld je nu aan!
Spot

Spot

SPOT regelt het zodat jij je volledig kunt focussen op het runnen van jouw business.

Met een passie voor de snel veranderende wereld van technologie is SPOT ICT in 2007 opgericht. Marco Rietdijk merkte in zijn omgeving dat ondernemers tegen de lamp liepen als het ging om ICT-oplossingen.

De technische ontwikkelingen gaan in een razendsnel tempo door maar kennis van ICT heeft niet iedere ondernemer in huis. Vandaag geen focus leidt morgen tot stilstand. SPOT ICT maakt die complexe technologie juist eenvoudig toepasbaar. Sinds 2007 heeft SPOT ICT zich ontwikkeld tot een lokale en betrouwbare ICT-partner. Onze dienstverlening is gericht op kleine en middelgrote bedrijven. Met hen zorgen wij dat zij het maximale uit ICT kunnen halen.

Purmerend
088 235 7768

Meld je nu aan!
Technoberg

Technoberg

TECHNOBERG, VOOR ELK ICT VRAAGSTUK
DE JUÍSTE OPLOSSING.

En dat op een toegankelijke no-nonsense manier, gewoon, simpel, persoonlijk, duidelijk.
Wij kennen onze klanten en wat ze nodig hebben op het gebied van ICT.
Wij brengen al hun bedrijfsprocessen en de techniek in de juiste balans.

Wij vertalen complexe ICT-vragen in een duidelijke totaaloplossing die je begrijpt.
We zijn anders dan andere partijen omdat WIJ kijken naar wat JIJ écht nodig hebt om het maximale uit je ICT te halen.

Technoberg is een strategische partner die meedenkt en vooruitdenkt. Wat heb je nodig? Wat kan efficiënter, eenvoudiger of goedkoper? Hoe bereik je als organisatie je doelstellingen? Wij denken niet vanuit de ICT-uitdagingen maar de uitdagingen voor jouw business. Daar leveren wij dan een totaaloplossing voor.

Al onze diensten zijn ISO 27001 of anders gezegd,
op informatiebeveiliging gecertificeerd.

Purmerend
088 133 7800

Meld je nu aan!
Wilroff Reitsma

Wilroff Reitsma

Je complete bedrijfsautomatisering is vanaf nu een simpele zaak.

Compleet geïntegreerde zakelijke IT & Telecom oplossingen. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van Telecom en IT zo simpel mogelijk te maken. We maken van complexe technologie, oplossingen die eenvoudig in gebruik zijn. We gebruiken normale taal en doen niet aan kleine lettertjes. En staan altijd voor je onderneming en werknemers klaar bij vragen of een probleem.

Amsterdam
020 407 7700

Meld je nu aan!
Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsberichten.

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten.