Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Over

DELTA Fiber Netwerk

Header afbeelding

Wie zijn wij?

DELTA Fiber Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op supersnel en stabiel glasvezel internet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Fiber Netwerk al internet sinds 1981 en glasvezel internet sinds 2006. Inmiddels hebben al ruim 700.000 huishoudens een aansluiting en daar komen iedere maand gemiddeld nog 7.000 huishoudens bij. Op weg naar ruim een miljoen huishoudens dat straks aangesloten is op ons netwerk.

Onafhankelijk en open netwerk
Onafhankelijk en open netwerk

Het netwerk van DELTA Fiber Netwerk is open. Naast de eigen merken, DELTA en Caiway zijn ook andere aanbieders welkom op ons netwerk. Op deze manier willen we zo veel mogelijk mensen toegang bieden tot razendsnel glasvezel internet, met keuze uit meerdere providers. Heb je interesse, meld je dan via onze glasvezelcampagnes aan en bij voldoende deelname gaan we het netwerk aanleggen.

Een initiatief van DELTA Fiber Nederland
Een initiatief van DELTA Fiber Nederland

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de aanbieders DELTA en Caiway. De Zweedse investeerder EQT is eigenaar van DELTA Fiber Nederland. Inmiddels is EQT de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa.

DELTA Fiber Netwerk werkt in sommige delen van het land samen met lokale partners, zoals Cogas, Rendo en de Fryske Mienskip.

Glasvezel TV

Graag laten wij jou in Glasvezel TV kennismaken met DELTA Fiber Netwerk, onze glasvezelcampagnes en de voordelen van glasvezel. Heb je naar aanleiding van deze video vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Samenwerking met ambassadeurs
Samenwerking met ambassadeurs

Tijdens onze glasvezelcampagnes werken we met inwoners van een gebied die zich samen met ons willen inzetten om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Wij noemen hen ambassadeurs. Zij zijn groot voorstander van glasvezel en willen voorkomen dat het deelnamepercentage niet wordt gehaald. Daarom zetten ze zich volop in om buren, vrienden, kennissen en anderen te overtuigen van de nut en noodzaak van een goede verbinding.

Paul Rietman: ‘Met z’n allen tegelijk online is nu geen enkel probleem’
Paul Rietman: ‘Met z’n allen tegelijk online is nu geen enkel probleem’

‘Voordat we glasvezel hadden wilde het internet nogal eens haperen. Zeker als de kinderen wilden gamen, mijn vrouw Netflix keek en ik voor mijn werk nog even een presentatie wilde downloaden. Maar met glasvezel internet is dat allemaal voorbij. Tel daar bij op dat we zeker niet meer betalen als vroeger, maar nu wel drie keer zo snel en veel stabieler internet hebben en de keuze is duidelijk. Glasvezel internet is gewoon het allerbeste internet!’

Lees meer referenties