Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Aanleg glasvezelnetwerk Waadhoeke en Harlingen gaat niet door

29 december 2020


Eerder heeft DELTA Fiber Netwerk aangekondigd om glasvezel te gaan aanleggen in de buitengebieden van Waadhoeke en Harlingen. Ook hebben wij een vraagbundelingscampagne voltooid in de kleine kernen van Waadhoeke. DELTA Fiber Netwerk heeft recent besloten om toch geen glasvezel aan te leggen in zowel het buitengebied als de kleine kernen. Hieronder een korte uitleg waarom we niet gaan aanleggen.

Geen aanleg in het buitengebied
DELTA Fiber Netwerk heeft besloten om geen glasvezel aan te leggen in het buitengebied van Waadhoeke en Harlingen. Afgelopen zomer is Kabelnoord daar begonnen met het aanleggen van een netwerk bij de meest rendabele adressen. Aangezien wij niet geloven in de aanleg van dubbele glasvezelnetwerken, kiest DELTA Fiber Netwerk ervoor om niet aan te gaan leggen in het buitengebied van Waadhoeke en Harlingen.

Geen aanleg van glasvezelnetwerk in de kleine kernen
Ook voor de kleine kernen in Waadhoeke heeft DELTA Fiber Netwerk besloten om geen glasvezel aan te leggen. Als DELTA Fiber Netwerk geloven we in de gecombineerde aanleg van glasvezel in zowel het buitengebied alsook in de kleine kernen. Nu Kabelnoord begonnen is met de aanleg van glasvezel in het buitengebied, is die gecombineerde aanleg niet mogelijk. Dus ondanks een eerdere succesvolle vraagbundeling in de kleine kernen, zullen wij geen netwerk gaan aanleggen.