Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Aankondiging gemeente Heusden

18 juni 2020


Vandaag kondigde de gemeente Heusden via een persbericht aan dat de campagne is diverse kernen gaat starten!

DELTA Fiber Netwerk wil in diverse kernen van de gemeente Heusden een glasvezelnetwerk aanleggen. Daarom start DELTA Fiber Netwerk vanaf 20 juni een glasvezelcampagne.

Het college van Heusden heeft in februari 2020 een marktconsultatie uitgevoerd bij glasvezelaanbieders. Vijf marktpartijen hebben hierop een voorstel ingediend. DELTA Fiber Netwerk heeft een aanbod gedaan dat het beste bij de situatie in de gemeente Heusden aansluit. Glasvezel is in de gemeentelijke visie belangrijk voor de toekomst van de inwoners en ondernemers.

‘’Als gemeente willen we transformeren naar een slimme, duurzame, zorgzame en verbonden samenleving. Wij zijn er van overtuigd dat glasvezel het toekomstbestendige medium hiervoor is. Graag willen wij lokaal voorbereid zijn op mondiale ontwikkelingen waarbij digitale verbondenheid een steeds grotere rol speelt.’’ aldus Kees van Bokhoven, wethouder Openbare Werken.

DELTA Fiber Netwerk start de glasvezelcampagne in de kernen Elshout, Haarsteeg, Herpt, Nieuwkuijk, Oudheusden en Vlijmen Vliedberg. Als 35% van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 7 september 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Deze week wordt gestart met een lokale glasvezelcampagne. Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd middels een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.