Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Westervoort, Duiven en Didam

is dichterbij dan ooit!

Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Supersnel glasvezel voor de bedrijventerreinen in Westervoort, Duiven en Didam

Supersnel glasvezel voor de bedrijventerreinen in Westervoort, Duiven en Didam

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil zakelijk glasvezelinternet beschikbaar maken voor álle ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen in Westervoort, Duiven en Didam. Ons aanbod is geldig voor alle woningen en bedrijven op deze bedrijventerreinen. 

Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel? Meld je dan aan voor een abonnement bij een van de landelijke of lokale telecomaanbieders. Aanmelden kan tot 20 november 2021.

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Thomas Vernee, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 58 08 00 58 of per e-mail.

Glasvezelaanbod voor bewoners
Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de bedrijventerreinen in Didam, Duiven en Westervoort kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet. Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel.

Meld je nu aan bij:
Caiway
DELTA

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Decom

Decom

Geen Gezeur Service. Dat is waar Decom voor staat. We zijn gespecialiseerd in connectiviteit en realiseren elke verbinding. Hiernaast beheren we de telecom & ICT-werkplek. Met onze kenmerkende nuchtere aanpak regelen we de boel met als resultaat: gemak, zorgeloos bereik, efficiënt en bovenal veilig werken waar je wilt.

Decom
Wilhelminastraat 35
6942 BJ Didam

Tel. 0316-282557

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Of u nu zzp’er bent of een wat groter bedrijf hebt, DELTA Zakelijk werkt. Voor iedereen. DELTA Zakelijk is actief op meer dan 100 bedrijventerreinen.

088 002 0200

Meld je nu aan!
GTM

GTM

Geldersche Telecommunicatie Maatschappij B.V.

Hanzestraat 4
7006 RH Doetinchem

Tel: 0316-820000

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Hosted

Hosted

Wij zijn er voor je. Dag én nacht. Of je nou 500 of 5 werkplekken hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw website, diensten en bedrijfskritische applicaties 24/7 beschikbaar zijn. En blijven. Want wij zijn Hosted.nl. Jouw Managed Service Provider van Hollandse bodem. Bij ons vind je geen chatbots of een voicemail na kantooruren. Maar gewoon één van onze toegewijde professionals. Die jou bij je voornaam kent en weet wat er in jouw bedrijf, branche en business speelt.

0316 712450

Meld je nu aan!
Kremer

Kremer

Kremer is een familiebedrijf uit ’s-Heerenberg dat in veel verschillende sectoren actief is binnen de techniek. We bestaan meer dan 55 jaar en hebben zo’n 180 medewerkers.

Wij leveren onder andere elektrotechniek voor woningbouwprojecten en utiliteit, zonne-energiesystemen, software- en hardware engineering, besturingspanelen, informatietechnologie, telecom, domotica en beveiligingsinstallaties.

Dit brede palet aan expertises zorgt ervoor dat we de klant optimaal kunnen ondersteunen bij elke technische uitdaging.

Meld je nu aan!
Lankhof Beveiliging & Telecom

Lankhof Beveiliging & Telecom

Lankhof Beveiliging & Telecom


Vierde Broekdijk 13
7122 JD Aalten 

Tel. 0543 – 495005

Meld je nu aan!
Wij Regelen

Wij Regelen

Wij Regelen

Expeditieweg 13
7007CM Doetinchem

Tel. 0314 – 760860

Meld je nu aan!
Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsberichten.

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten.