Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Supersnel glasvezel voor alle ondernemers in Hoevelaken, Terschuur en Barneveld!

Header afbeelding
Campagne

Vanwege de zomervakantie is de inschrijftermijn verlengd tot 31 juli 2021

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Hoevelaken, Terschuur en Barneveld

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Hoevelaken, Terschuur en Barneveld

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van geselecteerde bedrijventerreinen in Hoevelaken, Terschuur en Barneveld. Wat ons betreft profiteren de ondernemers en bewoners binnenkort van ons supersnelle en betaalbare glasvezelinternet. Kies je ook voor glasvezel? Ruim 800.000 adressen gingen je voor. En tijdelijk betaal je geen aansluitkosten! Meld je daarom aan voor 31 juli 2021.


De volgende bedrijventerreinen maken kans op supersnel en betaalbaar glasvezel:
De volgende bedrijventerreinen maken kans op supersnel en betaalbaar glasvezel:

Hoevelaken: Hogenbrink
Terschuur: Tolboom
Barneveld: Briellaerd uitbreiding

 

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sietse van Dijk, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 - 38 61 26 25 of per e-mail.

Neem contact met mij op
Glasvezelaanbod voor bewoners
Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de bedrijventerreinen in Hoevelaken en Terschuur kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel.

Meld je nu aan bij:
Caiway
DELTA
Kliksafe

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

2Mobile

2Mobile

2Mobile gelooft dat uw telefonie en uw ICT veel eenvoudiger kan.  U kunt bij ons terecht voor verschillende oplossingen, zoals vast-mobiel integratie, vaste telefonie, mobiele telefonie, internet, bellen via de cloud, VoIp en het beheer van uw ICT. Elk traject behandelen wij als een maatwerk project. 

Ede
0318 763 763

Meld je nu aan!
Boone IT

Boone IT

Wilt u naast snel internet ook een ICT-aanspreekpunt zonder onvoorziene kosten? Dan heeft u aan Boone IT een juiste partner.

Barneveld
0342 745 745

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg.

088 002 0200

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
NuCall

NuCall

Amersfoort
088 050 1111

Meld je nu aan!
STH Automatisering

STH Automatisering

Een goede netwerkoplossing is niet vanzelfsprekend. Daarom leveren wij complete pakketten op het gebied van ICT, telefonie en internetverbindingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Om de kwaliteit van hun netwerk te optimaliseren, heeft onze klant behoefte aan een meedenkende organisatie op het gebied van ICT, telefonie, netwerk en de juiste internetverbinding. Onze persoonlijke service zorgt ervoor dat u het netwerk krijgt dat naadloos aansluit op uw behoeften. Door onze flexibele instelling, kunnen wij u altijd van dienst zijn. Gewoon omdat wij begrijpen dat uw bedrijf meer is dan ICT.

Nijkerk
033 2540440

Meld je nu aan!