Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Tweede glasvezelverdeelpunt geplaatst in Zwartsluis

28 mei 2021


Vandaag heeft aannemer Bam Infra Telecom het tweede glasvezelverdeelpunt geplaatst in het glasvezelnetwerk voor de kernen Zwartsluis, Hasselt, Genemuiden en IJsselmuiden. Het verdeelpunt is in Zwartsluis op het eiland geplaatst en heeft ruimte voor zo’n 400 aansluitingen.

De civiele werkzaamheden in Zwartsluis zijn zo goed als afgerond. De aannemer start nog voor de zomervakantie met het aansluiten van de eerste woningen in Zwartsluis. Alleen de adressen die een abonnement hebben afgesloten worden voorzien van een huisaansluiting. Als de huisaansluiting is geplaatst, is het de beurt aan de telecomaanbieders om te zorgen voor de installatie van je gekozen glasvezelpakket. Bewoners krijgen hun installatiepakket een paar weken na de huisaansluiting opgestuurd.

In Zwartsluis is naast dit verdeelpunt, ook een (groter) verdeelpunt geplaatst.  Dit eerste verdeelpunt werd op 26 februari geplaatst.  In totaal worden er in dit gebied vijf glasverdeelpunten geplaatst. Voor de zomervakantie wordt ook het verdeelpunt Hasselt (HS-02) nog geplaatst. De verdeelpunten in IJsselmuiden (IJMD-02) en Genemuiden (GNM-02) volgen na de zomervakantie.

In totaal kunnen meer dan bijna 10.000 adressen worden aangesloten. Een deel van deze adressen heeft een abonnement genomen en kan gebruikmaken van de snelle verbinding.

Lees in deze update meer over de voortgang van de aanleg in de overige kernen van het gebied.