Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Eerste glasvezelverdeelpunt geplaatst in Zwartsluis

26 februari 2021


Vrijdag 26 februari heeft aannemer van Bam Infra Telecom het eerste glasvezelverdeelpunt geplaatst in het glasvezelnetwerk voor Genemuiden, IJsselmuiden, Hasselt en Zwartsluis. Het glasvezelverdeelpunt is geplaatst vlakbij het sportcomplex in Zwartsluis.

Er is voldoende ruimte in dit verdeelpunt om alle 1650 adressen in Zwartsluis aan te sluiten op dit verdeelpunt. Hierbij is ook al extra ruimte gereserveerd in het verdeelpunt voor de inwoners uit Zwartsluis die mogelijk in de toekomst nog een abonnement zullen afsluiten. Bij deze inwoners legt de aannemer alvast een glasvezelkabel tot aan de erfgrens.

De aannemer is op dit moment volop bezig met de graafwerkzaamheden in Zwartsluis. In de komende weken voeren zij daarnaast ook de benodigde werkzaamheden aan het verdeelpunt uit. De verwachting is dat de aannemer tot juni nog bezig is met de graafwerkzaamheden in Zwartsluis.

In totaal worden er in dit gebied vijf glasverdeelpunten geplaatst, waarop in totaal meer dan 10.000 adressen kunnen worden aangesloten. Een deel van deze adressen heeft een abonnement genomen en kan gebruikmaken van de snelle verbinding

In Zwartsluis wordt naast dit verdeelpunt, ook een (kleiner) verdeelpunt geplaatst op het eiland. In dit kleinere verdeelpunt is ruimte voor zo’n 400 aansluitingen. Daarnaast staan er verdeelpunten gepland om in april en mei geplaatst te plaatsen in Hasselt, IJsselmuiden en Genemuiden.