Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Gemeente Voorst, Brummen en Zutphen

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel in de dorpen van gemeenten Voorst, Brummen en Zutphen is dichterbij dan ooit!

Glasvezel in de dorpen van gemeenten Voorst, Brummen en Zutphen is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Empe, Leuvenheim, Oeken, Nijbroek, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Voorst, Wilp, De Hoven, Bussloo, De Vecht en Posterenk: supersnel internet! Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 2 december 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

NIEUW: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Informatieavonden

Inloopavonden

Inloopavonden

Wij kunnen ons voorstellen dat je bij het maken van een keuze tussen de verschillende telecomaanbieders en abonnementen hulp kunt gebruiken. De lokale verkopers en ambassadeurs organiseren de kleinschalige inloopavonden om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het afsluiten van een abonnement. De inloopavonden zijn van 18.30 tot 20.30 uur. In Posterenk van 18.30 tot 21.00 uur en in De Hoven van 18.30 tot 21.30 uur.

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Voorst 

  • Dinsdag 24 november Voorst Dorpshuis Voorst Schoolstraat 14
  • Dinsdag 24 november Bethel, Grotenhuisweg 13 in Posterenk (Berenschot ICT is deze avond aanwezig)  
  • Woensdag 25 november Teuge Dorpshuis op den Toega De Zanden 92
  • Donderdag 26 november Wilp Dorpshuis De Pompe Dorpsstraat 41
  • Vrijdag 27 november Nijbroek Dorpshuis De Arend Dorpsplein 2 (vervalt)

 

Brummen 

  • Dinsdag 24 november Empe Dorpshuis 't Oortveld Emperweg 41
  • Dinsdag 24 november Leuvenheim Buurthuis Leuvenheim Arnhemsestraat 117 (vervalt)
  • Dinsdag 1 december Leuvenheim Buurthuis Leuvenheim Arnhemsestraat 117 (vervalt)

 

De Hoven

  • Dinsdag 24 november Ontmoetingscentrum Mulderskamp 97 in De Hoven                 
  • Dinsdag 1 december Ontmoetingscentrum Mulderskamp 97 in De Hoven

 

Online informatieavond gemist?

Online informatieavond gemist?

Afgelopen woensdag 25 november was er een online informatieavond voor de inwoners van de dorpen in de gemeenten Voorst, Brummen en Zutphen.

Tijdens deze algemene presentatie van 45 minuten informeren wij je over de voordelen van glasvezel, de toekomstige mogelijkheden en de diverse abonnementen.

Heb je de presentatie gemist of wil je het op je gemak nog eens terugkijken? Klik dan hier!

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Empe, Leuvenheim, Oeken, Nijbroek, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Voorst, Wilp, De Hoven, Bussloo, De Vecht en Posterenk? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in het buitengebied, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wil jij toch ook? Bij Caiway ben je aan het juiste adres voor je glasdiensten. Mogen wij jou ook binnenkort verwelkomen? Kijk snel op www.buitengewoonglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.