Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Goed nieuws voor de inwoners van Renkum en Heelsum!

23 februari 2021


Goed nieuws! Er komt glasvezel in Renkum en Heelsum!

We zien voldoende animo voor glasvezel om de aanleg te starten in Renkum en Heelsum. Met deze aankondiging wil DELTA Fiber Netwerk de inwoners zekerheid geven in deze onzekere tijden.

Inzet van ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar
Daisy Meekes, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne in Renkum en Heelsum is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokale verkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

Marinka Mulder, wethouder gemeente Renkum:
“Thuiswerken, onderwijs en zorgverlening op afstand, ontspanning en sociale contacten onderhouden; we merken in deze tijd meer dan ooit hoe belangrijk het is om over goed en snel internet te beschikken. Het is fantastisch nieuws dat na het buitengebied van Renkum en Heelsum nu ook in de kernen Renkum en Heelsum glasvezel aangelegd wordt. Daarmee komt voor onze inwoners en bedrijven supersnel internet beschikbaar en zijn we goed op de toekomst voorbereid.”

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Alle inwoners van Renkum en Heelsum die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Daisy Meekes: “Gezien de bijzondere tijd waarin we leven, merken we dat we nog niet iedereen goed hebben kunnen bereiken. Inwoners krijgen nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl. Doen zij dit uiterlijk op 31 maart 2021, dan hoeven aanmelders geen aansluitkosten van € 650,- te betalen en profiteren zij van een scherp welkomstaanbod.”