Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel in Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal

Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal: het allersnelste internet! Als 30% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 20 januari 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

Informatiebijeenkomsten gaan niet door
Het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Gezien de huidige ontwikkelingen en maatregelen met betrekking tot het Coronavirus, hebben wij besloten de bijeenkomsten van 26, 28 en 29 oktober & 2, 3 en 5 november  te annuleren. Wel kun jij je hier alvast aanmelden voor de online informatieavonden op 3 en 18 november.

Bezoek het Glasvezel Informatiepunt!

Wil je advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen? Of heb je hulp nodig bij het aanmelden? Bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Burgemeester Letteweg 3A in Oostvoorne staat een adviseur voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Openingstijden:

  • woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur
  • zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Je bent van harte welkom, loop gerust binnen!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan
Online een informatieavond volgen

Op 3 en 18 november organiseren we om 19.30 uur een online informatieavond voor de inwoners van Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal.

Tijdens een algemene presentatie van 45 minuten informeren wij je over de voordelen van glasvezel, de toekomstige mogelijkheden en de diverse abonnementen. Je hebt alle ruimte om online vragen te stellen.

Deze online informatieavond volg je vanuit huis via je computer, tablet of telefoon. Via de chat kun je direct je vragen stellen. 

Doe de postcodecheck bovenaan deze pagina om te kijken of jouw adres in aanmerking komt voor glasvezel.

Klik hier om je aan te melden

Let op: de informatieavonden op 26, 28 en 29 oktober & 2, 3 en 5 november gaan niet door! Meld je hier aan voor de online informatieavonden op 3 en 18 november.

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.