Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Lekkere paaseitjes, maar verkeerde brief ontvangen?

25 maart 2021


Heeft u afgelopen dagen een doosje met paaseitjes en een brief van ons ontvangen? Onze drukker heeft bij het inpakken een fout gemaakt en daardoor zijn sommige brieven door elkaar geraakt.

Afgelopen week hebben wij aan alle inwoners van Appelscha, Ravenswoud, Haulerwijk, Waskemeer, Haule, Donkerbroek, Makkinga, Elsloo, Oldeberkoop en Nijeberkoop een feestelijk doosje met paaseitjes  en een brief gestuurd. Op deze ludieke manier kondigen wij aan dat de glasvezelcampagne weer opgepakt wordt en tot 12 mei loopt. Tot onze grote spijt is er bij de drukker iets mis gegaan waardoor sommige brieven door elkaar zijn geraakt en in de verkeerde plaatsen terecht zijn gekomen. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend, want wij willen graag iedereen van de juiste informatie voorzien. 

Wij kunnen helaas niet achterhalen welke adressen de verkeerde brief hebben ontvangen. Daarom zullen wij bij de volgende mailing alsnog toelichting geven over de aanmeldingen per plaats en uitleg geven over de samenwerkingen die we in de dorpskernen hebben met plaatselijke belangen en (sport)verenigingen.

Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de websites van de plaatselijke belangen waarmee wij samenwerken;

gunappelschaglasvezel.nl

donkerbroek.nl

Het kaartje (zoals hieronder) die u al ontvangen heeft, geeft de juiste aantallen weer die wij in de desbetreffende plaatsen nog nodig hebben om glasvezel te kunnen aanleggen. Dit is de stand van 22 maart 2021. Als we deze aantallen halen vóór 12 mei kunnen we deze zomer al beginnen met aanleggen. In Makkinga, Elsloo, Oldeberkoop en Nijeberkoop hebben we de benodigde aantallen al en gaan we starten met de aanleg.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze informatie staat onze klantenservice voor u klaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 op nummer 088 - 75 85 800. 

Wij helpen u graag!