Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Ooststellingwerf

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal % te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel in Ooststellingwerf is dichterbij dan ooit!

Glasvezel in Ooststellingwerf is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in de kernen Appelscha, Ravenswoud, Haulerwijk, Waskemeer, Haule, Donkerbroek: supersnel internet! We hebben deze 6 kernen in 3 sectoren verdeeld. Als voldoende inwoners per sector ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 12 mei 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel. De kernen Makkinga, Elsloo Nijeberkoop en Oldeberkoop hebben de benodigde aanmeldingen al binnen en daar begint deze zomer de aanleg.

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

Vergelijken: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Online informatieavond gemist?
Online informatieavond gemist?

Op 24 maart 2021 hebben wij een online informatieavonden georganiseerd over glasvezel en ons aanbod. 

Tijdens deze presentatie van 45 minuten informeren wij je over de voordelen van glasvezel, de toekomstige mogelijkheden en de diverse abonnementen. Je hebt ook alle ruimte om online vragen te stellen.

Heb je de online informatieavond gemist? Geen zorgen; kijk hier de presentatie terug!

 

Klik hier!
Glasvezel Informatiepunt Appelscha open op afspraak!
Glasvezel Informatiepunt Appelscha open op afspraak!

Vanaf 31 maart opent ons Glasvezel Informatiepunt aan de Vaart Zuid Zijde 54A in Appelscha haar deuren voor jou.

Heb jij hulp nodig bij het maken van een keuze voor een telecomaanbieder, abonnement of een andere vraag over glasvezel? Onze adviseur verwelkomt je graag in het Glasvezel Informatiepunt. Dit kan op afspraak. Je kunt een afspraak maken van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard houden wij rekening met de RIVM richtlijnen.

Je kunt direct een afspraak maken met onze adviseur op nummer 06-38612907 of via onderstaande link.

Afspraak maken
Sectoren Ooststellingwerf
Sectoren Ooststellingwerf

Sectoren Ooststellingwerf

Tijdens de glasvezelcampagne van vorig voorjaar zagen we in een aantal kernen een mooie groei in aanmeldingen. We hebben zelfs al in een aantal dorpskernen genoeg aanmeldingen om te kunnen beginnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Daarom hebben we besloten om Ooststellingwerf op te delen in sectoren, zoals ook te zien op de kaart. Door deze verdeling zal het per sector sneller haalbaar zijn om de benodigde aanmeldingen te halen. We hebben in de dorpskernen Makkinga, Elsloo, Oldeberkoop en Nijeberkoop al voldoende aanmeldingen en zullen we gaan starten met de aanleg. We zullen de benodigde aantallen per sector wekelijks updaten op deze site!

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de aanleg van het glasvezelnetwerk in Appelscha, Ravenswoud, Haulerwijk, Waskemeer, Haule, Donkerbroek, Makkinga, Elsloo, Nijeberkoop en Oldeberkoop? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan!

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl 

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!