Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Ooststellingwerf

Appelscha, Ravenswoud, Donkerbroek, Haule, Haulerwijk en Waskemeer

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in zomer 2021 gestart

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Hoera! Er komt glasvezel in de kleine dorpen van Ooststellingwerf!

Hoera! Er komt glasvezel in de kleine dorpen van Ooststellingwerf!

Binnenkort ook in de kernen Appelscha, Ravenswoud, Haulerwijk, Waskemeer, Haule, Donkerbroek: supersnel internet! Tijdens de glasvezelcampagne die in maart is gestart, is het gelukt de benodigde aanmeldingen te krijgen om glasvezel te kunnen aanleggen.

DELTA Fiber Netwerk werkt samen met diverse plaatselijke belangen en (sport)verenigingen. Voor elk Caiway of Delta abonnement dat via een vereniging wordt afgesloten krijgt de vereniging €50,- en jij zelf €25,-!  Wil je je plaatselijke vereniging steunen? Ga dan naar de website van jouw woonplaats en gebruik  de aanmeldknop! Het kan nog t/m 26 mei!!

Wil je je aanmelden voor glasvezel in Appelscha en Ravenswoud via de verenigingen? Klik hier!

Wil je je aanmelden voor glasvezel in Donkerbroek en Haule via de verenigingen? Klik hier!

Wil je je aanmelden voor glasvezel in Haulerwijk via de verenigingen? Klik hier!

Wil je je aanmelden voor glasvezel in Waskemeer via de verenigingen? Klik hier!

 

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

Vergelijken: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Online informatieavond gemist?
Online informatieavond gemist?

Op 24 maart 2021 hebben wij een online informatieavonden georganiseerd over glasvezel en ons aanbod. 

Tijdens deze presentatie van 45 minuten informeren wij je over de voordelen van glasvezel, de toekomstige mogelijkheden en de diverse abonnementen. Je hebt ook alle ruimte om online vragen te stellen.

Heb je de online informatieavond gemist? Geen zorgen; kijk hier de presentatie terug!

 

Klik hier!
Glasvezel Informatiepunt Appelscha open t/m zaterdag!
Glasvezel Informatiepunt Appelscha open t/m zaterdag!

Heb jij hulp nodig bij het maken van een keuze voor een telecomaanbieder, abonnement of een andere vraag over glasvezel? Onze adviseur verwelkomt je graag in het Glasvezel Informatiepunt aan de Vaart Zuid Zijde 54A in Appelscha. W zijn van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur open. Uiteraard houden wij rekening met de RIVM richtlijnen.

Je kunt ook bellen met onze glasvezeladviseur op nummer 06-38612907.

Liever op afspraak? Klik hieronder

Afspraak maken
Ontvang onze nieuwsbrief!
Ontvang onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de aanleg van het glasvezelnetwerk in Appelscha, Ravenswoud, Haulerwijk, Waskemeer, Haule, Donkerbroek, Makkinga, Elsloo, Nijeberkoop en Oldeberkoop?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan!

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl 

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!