Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel voor Oisterwijk

Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Goed nieuws: Oisterwijk krijgt glasvezel!

Goed nieuws: Oisterwijk krijgt glasvezel!

Goed nieuws voor alle inwoners van Oisterwijk. Er komt glasvezel! DELTA Fiber Netwerk ziet voldoende animo voor glasvezel en heeft besloten dat alle inwoners van Oisterwijk een glasvezelaansluiting krijgen. Dat betekent dat ook de woningen waarvan de bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement een glasvezelaansluiting krijgen. Hiermee wordt Oisterwijk aangesloten op het netwerk van de toekomst. 

Vergelijken: Wil jij je nog aanmelden voor glasvezel? Dat is nog mogelijk. Stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

 

Let op! Ben je ondernemer of bewoner van de bedrijventerreinen Kerkhoven of Laarakkers? Klik dan hier voor het aanbod en meer informatie over de komst van glasvezel.

Steun jouw vereniging of buurtcentrum
Steun jouw vereniging of buurtcentrum

Met een glasvezelabonnement kun je ook jouw sportvereniging of wijkcentrum steunen! Sluit je een abonnement af bij Caiway of Delta via jouw vereniging of centrum, dan ontvang jij €25,- en de vereniging of centrum ontvangt nog eens €50.- 

Wil je je vereniging of centrum ook steunen? Meld je dan aan voor een glasvezelabonnement via je sportvereniging of wijkcentrum. 

Het brengt bij je sportvereniging of wijkcentrum extra geld in het laatje waarmee jouw vereniging of wijkcentrum mooie dingen kan doen! 

Deelnemende verenigingen en wijkcentra

Tennisvereniging Teco
Basisschool De Nieuwe Linde
Showband Taxandria Oisterwijk
Ons Glasvezel Informatiepunt is weer geopend!
Ons Glasvezel Informatiepunt is weer geopend!

Ons Glasvezel Informatiepunt aan de Stationsstraat 1 is weer open! Heb je vragen of hulp nodig bij het aanmelden? Wij helpen graag. Onze glasvezeladviseur, Davy, staat voor je klaar.

Ontvang je liever telefonisch advies? Dat kan ook! Onze adviseur is bereikbaar via telefoonnummer: 06 18 85 74 69.

Het Glasvezel Informatiepunt is geopend en bereikbaar van woensdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Toch liever een afspraak? Geen probleem! Je kunt hieronder een afspraak inplannen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en daarom is in het Glasvezel Informatiepunt het dragen van een mondkapje verplicht.

Maak een belafspraak
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Oisterwijk? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je hier aan

Presentatie online informatieavond

Heb je de online informatieavond van 3 november gemist? Dan kun je hem hieronder terugkijken. Veel kijkplezier!

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Wil jij ook klaar zijn voor nu én de toekomst? Kies dan voor Caiway en krijg ons superscherpe welkomstaanbod. Zo betaal je nooit te veel voor kwaliteit en kun je genieten van stabiel en razendsnel glasvezel internet en TV. Slim bekeken! Bij Caiway werken we al meer dan 40 jaar aan steeds betere internet-, televisie- en telefoniediensten met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. We verwelkomen je graag als klant. Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

De een wil supersnel internetten. De ander eindeloos series kijken, online gamen of onbeperkt bellen. Of misschien juist allemaal tegelijk. Met het Flexpakket van DELTA bepaal je zelf wat je aan- óf uitzet. Wij zorgen voor de installatie incl. wifi tot in de nok. Een Flexpakket begint met internet van 150 Mbps tot in sommige gebieden wel 8 Gig capaciteit via XGS-PON. Wil je er ook tv of telefonie bij? Dat kan je erbij kiezen. En wil je de volgende maand wat anders? Dan pas je dat gewoon aan. Kijk op delta.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!