Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Hoera! Glasvezel in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk!

Hoera! Glasvezel in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk!

Goed nieuws voor de inwoners van Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk! Tijdens de glasvezelcampagne zijn er genoeg aanmeldingen binnengekomen om te doen besluiten in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk glasvezel aan te leggen! Naar verwachting starten we kort na de bouwvakantie van dit jaar met de aanleg. 

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws, de verloop en de exacte planning van de aanleg. Nu zeker is dat glasvezel wordt aangelegd en een samenwerkingsovereenkomst is getekend met de gemeente Oirschot, heeft DELTA Fiber Netwerk de aanmeldperiode verlengd. Inwoners, die alsnog mee willen doen, kunnen zich tot 30 juli, zonder extra kosten, inschrijven. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Je kunt je nog aanmelden voor glasvezel door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en / of telefonie bij een van de telecomaanbieders:

Stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Begin met vergelijken!

Waarom kies je voor glasvezel?

Maak kennis met opa Henk en zijn kleinzonen Juul en Levi! De heren uit Oirschot hebben alle drie de keuze voor glasvezel, maar waarom eigenlijk? Bekijk de video en hoor waarom hun keuze voor glasvezel toch wel een hele verstandige was.

Steun jouw club!
Steun jouw club!

Met een glasvezelabonnement kun je ook jouw sportclub of buurtvereniging steunen! Meld jij je aan via een deelnemende vereniging dan ontvangt de vereniging € 50,- en jijzelf € 25,-. Voorwaarde is wel dat het benodigde deelname-percentage van 30% behaald wordt vóór 16 juni 2021. Dit is een actie van telecomaanbieders Caiway en DELTA. De deelnemende clubs zijn:

 

Buurtvereniging De Pullen
Wielervereniging De Pedaleur
Buurtvereniging De Heikneuters 
Spoordonkse Girls 

Basketbalclub Oirschot
Buurtvereniging Hillemaal Caiway
Buurtvereniging Hillemaal DELTA

Kijk op de website van de vereniging voor meer informatie en om je aan te melden!
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je hier aan

Online Glasvezelinformatieavond

Heb je de online informatieavond gemist? Dan kun je hem hieronder terugkijken!

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.delta.nl.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!