Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Woningschouw start in kleine dorpen en coax-linten Noordwest Limburg

08 januari 2021


Vanaf volgende week start aannemer SPIE Nederland BV met schouwen in de kleine dorpen en in het buitengebied met coax van Noordwest Limburg. Dit betekent dat de aannemer bij bewoners langs gaat om te kijken waar de aansluiting in huis komt.

De afgelopen maanden is de aannemer achter de schermen druk bezig geweest met de voorbereidingen. Vanaf volgende week gaat de aannemer langs de deuren voor de woningschouw. De woningschouw in Noordwest Limburg neemt een paar maanden in beslag, dus het kan even duren voor de aannemer op de stoep staat.

Let op: de schouwer van SPIE zal zich altijd eerst legitimeren met een ID-pas. Uiteraard werken wij volgens de RIVM richtlijnen en nemen we de corona-maatregelen in acht. Het kan zijn dat u niet thuis bent als de aannemer bij u aan de deur komt. In dat geval laat hij een kaartje achter met het verzoek om contact op te nemen.
 

Aannemer SPIE Nederland BV

Aannemer SPIE Nederland BV informeert bewoners voor en tijdens de aanleg over de werkzaamheden en het maken van de aansluiting in huis. Heb je een vraag of klacht over de aanleg, dan kun je op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur terecht bij de klantenservice van SPIE, 088 313 10 46 of noordlimburg@mijnglasvezelaansluiting.nl.
 
Bewoners ontvangen een brief met flyer over de woningschouw.
Benieuwd hoe de aanleg in zijn werk gaat? Bekijk onze video!