Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Wanneer komt de aannemer langs bij mij? - Noordwest Limburg kernen

21 december 2020


Tijdens de aanleg van glasvezel komt de aannemer twee keer langs bij bewoners. Aan het begin van de aanleg komt de aannemer kijken waar de aansluiting in huis komt. Dit noemen we de woningschouw. Daarna komt de aannemer, meestal een paar maanden later als het graafwerk klaar is, nog een keer langs om de aansluiting in huis te plaatsen.

De planning van de aannemer verandert continu. Steeds kijken we wat de meest optimale volgorde is van het werk. We willen natuurlijk zo snel en veilig mogelijk aanleggen! Via de website en aanlegnieuwsbrief houden we bewoners op de hoogte van veranderingen.

Verwachte planning woningschouw

In januari ontvangen aangemelde bewoners in de kleine dorpen en coax-linten van Noordwest Limburg een brief met de aankondiging dat de aannemer langskomt om te kijken waar de aansluiting in huis komt. De woningschouw in het gebied duurt een aantal maanden. Het kan dus even duren voor de aannemer daadwerkelijk op de stoep staat.

De verwachte schouwplanning voor de eerste 6 dorpen is bekend:

Week 2 t/m 7 Leveroy
Week 3 t/m 5 Nederweert
Week 2 t/m 9 Ospeldijk
Week 3 t/m 16 Weert

Let op: de woningschouwer van SPIE Nederland BV zal zich altijd eerst legitimeren met een ID-pas. Uiteraard werken wij volgens de RIVM richtlijnen en nemen we de corona-maatregelen in acht.

Het kan zijn dat u niet thuis bent als de aannemer bij u aan de deur komt. In dat geval laat hij een kaartje achter met het verzoek om contact op te nemen.

Vragen?

De aannemer SPIE Nederland BV is verantwoordelijk voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Zij communiceren voor en tijdens de aanleg met u over de aanleg, de werkzaamheden en het plaatsen van de aansluiting bij u thuis.

Heeft u nu of gedurende de aanleg van glasvezel vragen over bijvoorbeeld de planning of jouw aansluiting? Dan kun je op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur terecht bij de klantenservice van SPIE, 088 313 10 46 of noordlimburg@mijnglasvezelaansluiting.nl. (tijdens de kerstvakantie gelden aangepaste openingstijden)

Bekijk de veelgestelde vragen op deze website >