Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Voorbereiding glasvezelaanleg in kernen en coax-buitengebied Noordwest Limburg gestart

20 maart 2020


Nu bekend is dat we glasvezel gaan aanleggen in de kernen en het coax-buitengebied van Noordwest Limburg, zijn we begonnen met de voorbereiding van de aanleg. We starten naar verwachting in de zomer 2020 met de graafwerkzaamheden.

Voorbereidingen in volle gang

Natuurlijk zitten wij sinds begin dit jaar niet stil en is de aannemer achter de schermen druk bezig. Momenteel wordt het technisch ontwerp van het netwerk gemaakt en zoeken we samen met gemeenten naar geschikte locaties voor de verdeelpunten. Daarna worden de benodigde materialen besteld en kan de aannemer een definitieve planning maken. Zodra deze bekend is, informeren wij aangemelde bewoners hierover via onze website en digitale nieuwsbrief. 

Snel en zorgvuldig te werk

Wij begrijpen dat iedereen liever gisteren dan vandaag beschikt over snel internet. We doen er dan ook alles aan om dit zo snel mogelijk te realiseren, maar we weten ook dat we hierin zorgvuldig te werk moeten gaan. Op deze manier zetten we de juiste stappen naar een glasvezelnetwerk voor de kernen en het coax-buitengebied in Noordwest Limburg.

Coronacrisis

Het coronavirus zorgt voor veel onrust in Nederland. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen maatregelen waar nodig. Dit kan betekenen dat de voorbereidingen en aanleg meer tijd in beslag nemen dan gebruikelijk. Welke gevolgen het precies heeft voor de aanleg, is afhankelijk van de ontwikkelingen de komende periode. We houden aangemelde bewoners via de website op de hoogte hierover.

Op de hoogte blijven van de aanleg? Meld je dan nu alvast aan voor de nieuwsbrief