Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Toch glasvezel op jouw adres in Noordwest Limburg? Nu tijdelijk geen extra aansluitkosten!

23 februari 2021


De aanleg van glasvezel in Noordwest Limburg kleine kernen is in februari gestart. Tijdens de aanleg passeren wij veel huizen. De bewoners van deze adressen bieden we nú de mogelijkheid om zich alsnog aan te melden voor supersnel internet via glasvezel, tijdelijk zonder extra aansluitkosten.

Nu we - dankzij de succesvolle campagne - zijn gestart met de aanleg, bieden we inwoners alsnog de kans om zich aan te melden voor een glasvezelabonnement zonder de aansluitkosten te betalen. Ook inwoners die recent zijn verhuisd naar de regio, schrijven we aan.

Meld je aan vóór 29 maart

Goed nieuws dus voor iedereen in Noordwest Limburg kernen en coax-buitengebieden die nog geen glasvezelabonnement heeft afgesloten. Iedereen die tussen 23 februari en 29 maart een glasvezelabonnement afsluit, betaalt geen extra aansluitkosten van tenminste €995,-. Het maakt niet uit bij welke telecomaanbieder je een abonnement afsluit. Inwoners zonder een glasvezelabonnement, ontvangen een brief met het aanbod.

Waarom glasvezel?

Glasvezel kent veel voordelen. Neem voor meer informatie en advies contact op met een lokale verkoper in jouw buurt of onze klantenservice.

Informatie en planning

Wil je weten wat de status van de aanleg is voor jouw adres? Bekijk de planning via de postcodecheck op deze website. Hier vind je alle informatie over het aanbod van glasvezel op jouw adres.