Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Graafwerk start naar verwachting begin 2021

01 oktober 2020


De voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel de kleine dorpen en coaxlinten van Noordwest Limburg zijn in volle gang. Door uitloop van de ploegen in het buitengebied starten we later met graven in de dorpen van Noordwest Limburg. Aangemelde bewoners ontvangen hierover binnenkort een brief.

Waar staan we nu

Het ontwerp is inmiddels klaar. Ook de locaties van de bovengrondse verdeelpunten zijn besproken, en worden momenteel geschouwd met de gemeenten. De voorbereiding voor de aanleg neemt vaak een aantal maanden in beslag. Zeker voor een groot complex gebied. We hebben in dit geval meer tijd nodig dan gebruikelijk, omdat de aannemer nog druk is met afrondende werkzaamheden voor het buitengebied. De corona-maatregelen zorgen ervoor dat de aannemer er langer over doet om daar alle huisaansluitingen te plaatsen. 

Verwachte planning

We verwachten dat we begin 2021 – zodra de ploegen klaar zijn in het buitengebied - kunnen starten met graven. De aannemer komt dan bij aangemelde bewoners langs om te kijken waar de aansluiting in huis komt. Daarover ontvangen bewoners een aankondiging per brief. Zodra er bekend is wat de verwachte oplevermaand is per adres, informeren we bewoners hierover via onze website.