Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Een hart onder de riem voor Limburg - Wateroverlast

15 juli 2021


Gisteravond zijn we geschrokken van de enorme wateroverlast en overstroming in Zuid-Limburg. De hulpdiensten en militairen hebben de hele nacht met man en macht ondersteuning geleverd aan civiele diensten. Wij hebben inmiddels contact gehad met aannemer SPIE Nederland BV. Zij hebben te kennen gegeven dat alles tot dusver onder controle is. Op sommige plekken is de wateroverlast zo groot dat enkele graafploegen zijn teruggeroepen.

Op dit moment is er geen directe aanleiding om vanuit DELTA Fiber Netwerk iets te ondernemen dan vertrouwen te hebben in de hulpdiensten. Wij volgen het nieuws nauwlettend en houden jullie op de hoogte.  

Wij willen dan ook een hart onder de riem steken én onze steun uitspreken naar de inwoners van Limburg

 

 

 

Aannemer SPIE

Aannemer SPIE informeert bewoners voor en tijdens de aanleg over de werkzaamheden en het maken van de aansluiting in huis. Heb je een vraag of klacht over de aanleg, dan kun je op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur terecht bij de klantenservice van SPIE, 088 313 10 46 of noordlimburg@mijnglasvezelaansluiting.nl.

Klant Contact Centrum DELTA Fiber

Uiteraard kun je ook contact opnemen met de Klantenservice van DELTA Fiber Netwerk. Wij zijn bereikbaar op 088 - 75 85 800, op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Gebiedskaart overstroming Zuid-Limburg