Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Sanare Zorg & Welzijn kiest voor glasvezel

16 juli 2021


Sanare Moordrecht kiest voor glasvezel

Sanare Zorg & Welzijn, gehuisvest in het prachtige monumentale pand van de Stichting Drost IJserman, heeft onlangs een contract gesloten met Delta Fiber voor de aanleg van glasvezelverbinding.

In het voormalige gemeentehuis van Moordrecht, nu Vivere Wonen, zijn 13 appartementen en 2 logeerkamers gesitueerd voor mensen met een  chronische aandoening  die 24 uur de nabijheid van zorg nodig hebben.

Ingrid Bergstein, Directeur Sanare Zorg & Welzijn Vivere Verzorgd Wonen, zegt hierover: "Er is behoefte aan een glasvezelverbinding omdat zowel de medewerkers van Sanare Zorg & Welzijn als bewoners steeds intensiever gebruikmaken van het internet. Denk aan de zorg-apps, beeldbellen, streamingdiensten. Onze ADSL-verbinding zat vaak aan z'n limiet en voor ongeveer hetzelfde bedrag kunnen we een gigasnelle glasvezelverbinding krijgen. Kortom; we zijn zo veel beter voorbereid op de toekomst. De keuze voor Delta Fiber was snel gemaakt omdat ook prive  ervaring is opgedaan met glasvezel van Delta, tot grote tevredenheid."