Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Heeg, IJlst, Koudum, Workum en Woudsend

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal % te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel in Heeg, IJlst, Koudum, Workum en Woudsend is dichterbij dan ooit!

Glasvezel in Heeg, IJlst, Koudum, Workum en Woudsend is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Heeg, IJlst, Koudum, Workum en Woudsend: supersnel internet! Als voldoende inwoners per kern ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 7 april 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel. 

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

NIEUW: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

In elke plaats staat een glasvezelinformatiezuil! En heb je nog een vraag?

Vul de antwoordkaart in en je wordt teruggebeld!

Kijk de online informatieavond terug
Kijk de online informatieavond terug

Op woensdag 24 februari hebben we een online informatieavond gehouden voor de inwoners van Heeg, IJlst, Koudum, Workum en Woudsend. 

Tijdens deze presentatie van 45 minuten informeren wij je over de voordelen van glasvezel, de toekomstige mogelijkheden en de diverse abonnementen. Je hebt ook alle ruimte om online vragen te stellen.

Heb je de online informatieavond gemist? Geen zorgen; kijk hier de presentatie terug!

Bel onze glasvezeladviseur!
Bel onze glasvezeladviseur!

Heb je een vraag over glasvezel of over een abonnement? Bel onze glasvezeladviseur Igor op 06-38 61 29 20. Igor is bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Mailen kan ook; delta20gip@deltafiber.nl In dit filmpje stelt Igor zich graag aan je voor!

 

De tussenstand
De tussenstand

Op de kaart zie je hoeveel inwoners per dorp zich nog voor 7 april moeten aanmelden om de glasvezel te kunnen aanleggen. Vanaf 1 maart zullen we je wekelijks informeren over de tussenstand!

Online informatieavond gemist?       Kijk het hier terug!

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in het buitengebied, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wil jij toch ook? Bij Caiway ben je aan het juiste adres voor je glasdiensten. Mogen wij jou ook binnenkort verwelkomen? Kijk snel op www.buitengewoonglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl 

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.