Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Woningschouw gestart in Moergestel

22 juli 2021


Woningschouw gestart in Moergestel Medio juli is aannemer Circet gestart met het schouwen van de woningen in Moergestel. Dit betekent dat de aannemer langskomt om te kijken waar de glasvezelaansluiting in huis wordt geplaatst. Alle inwoners hebben inmiddels al een brief ontvangen. De woningschouw in Moergestel neemt ongeveer 11 weken in beslag, dus het kan even duren voor de aannemer op de stoep staat. De woningschouw in Haaren staat gepland voor het vierde kwartaal 2021.

Niet thuis?

Het kan zijn dat je niet thuis bent als de aannemer bij je aan de deur komt. In dat geval laat hij een kaartje achter met het verzoek om contact op te nemen. Doe dit zo snel mogelijk, zodat de werkzaamheden in jouw woning op tijd afgerond kunnen worden.

Wil je weten wanneer de aannemer bij jou langskomt? Lees meer.

Let op: de schouwer is herkenbaar aan zijn DELTA Fiber Netwerk kleding (blauwe jas) en hij kan zich altijd legitimeren met een ID-pas. Uiteraard werken wij volgens de RIVM richtlijnen en nemen wij de corona-maatregelen in acht.

Bekijk onze aanleg video

Benieuwd hoe de aanleg in zijn werk gaat? Bekijk onze video!

Aannemer Circet Nederland

Aannemer Circet Nederland (handelsnaam voor Spitters BV) informeert bewoners voor en tijdens de aanleg over de werkzaamheden en het maken van de aansluiting in huis. Heb je een vraag of klacht over de aanleg, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Circet Nederland. Zij helpen je graag op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur en zijn bereikbaar op telefoonnummer: 013 720 02 30 of via e-mail: oisterwijk@spitters.nl