Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Haaren & Moergestel

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel in Haaren en Moergestel is dichterbij dan ooit!

Glasvezel in Haaren en Moergestel is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Haaren en Moergestel: supersnel internet! Als 35% van de inwoners, per kern, 'ja' zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 21 april 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel!

Stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Begin met vergelijken!

Een abonnement afsluiten doe je hier
Een abonnement afsluiten doe je hier
  • Via één van de telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Online.nl.
  • Via de verenigingenactie. Je ontvangt dan €25,- op jouw rekening. De vereniging krijgt voor iedere aanmelding € 50,- voor hun kas. Lees hier welke verenigingen deelnemen en voor meer informatie.  
  • Via Glasvezel Moergestel. Je ontvangt dan een bon van €25 die je bij de Moergestelse horeca kunt besteden. Lees hier meer.

 

Heb je vragen? Of wil je hulp bij het afsluiten van een abonnement?
Heb je vragen? Of wil je hulp bij het afsluiten van een abonnement?
  • Maak een afspraak bij ons Glasvezel informatiepunt aan de Rootven 2 in Moergestel of aan de Kerkstraat 69 in Haaren. Direct een afspraak plannen doe je hier voor Haaren of hier voor Moergestel. Het kan ook telefonisch via Haaren: 06-38612975 en Moergestel: 06-38612900
  • Kom naar de Glasvezel Informatiebus. Wij komen jou kant op! Zie hier voor meer informatie en voor de data en tijden. 
  • Plan een keukentafelgesprek met Jan. Hij komt graag als adviseur aan de keukentafel in drie stappen vrijblijvend uitleggen hoe het zit met glasvezel. Een afspraak inplannen doe je hier. Je mag hem ook bellen via telefoonnummer: 06-51607035.

 

Glasvezel Informatiebus
Glasvezel Informatiebus

De Glasvezel Informatiebus komt naar je toe! Tussen 8 en 21 april staan we op parkeerplaats bij de Jumbo (Rootven 38) in Moergestel en aan de Mgr. Bekkersplein in Haaren. Zo kun jij dichtbij je huis terecht met al je vragen over glasvezel en voor het afsluiten van een abonnement. Bekijk op welke data en tijden je de bus waar kunt vinden. 

 

Data, tijden en locaties

De Glasvezel Informatiebus komt jouw kant op. Bekijk hier de locaties en data.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.delta.nl.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!