Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Haaren & Moergestel

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Hoera! Glasvezel voor Haaren en Moergestel!

Hoera! Glasvezel voor Haaren en Moergestel!

Goed nieuws voor Haaren en Moergestel! Na overleg met de gemeente heeft DELTA Fiber Netwerk besloten om alle woningen in de kernen van de gemeente Oisterwijk aan te sluiten op glasvezel. Door het recente besluit iedereen te gaan voorzien van een glasvezelaansluiting, krijg je als jij je nog niet had aangemeld alsnog de kans om dit zonder aansluitkosten te doen. Deze mogelijkheid bestaat zo lang er gegraven en gebouwd wordt. Je kunt pas gebruik maken van de glasvezelaansluiting in je woning als jij je hebt aangemeld voor een glasvezelabonnement. Abonnementen kunnen ook worden afgesloten na de aanleg, in dat geval betaal je €650,- aansluitkosten. 

Je kunt je aanmelden voor glasvezel door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie bij één van de volgende telecomaanbieders: 

Stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Kom naar de Glasvezel Bouwmarkt 18 september
Kom naar de Glasvezel Bouwmarkt 18 september

Heb je vragen of wil je meer weten over de aanleg van glasvezel in Haaren en Moergestel? Kom naar de Glasvezel Informatiemarkt op zaterdag 18 september van 10.00 tot 15.00 uur in Cultureel Centrum Den Boogaard in Moergestel.

Tot dan!

Kom naar het Glasvezel Informatiepunt
Kom naar het Glasvezel Informatiepunt

Heb je vragen over de aanleg van glasvezel in Haaren en/of Moergestel? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het afsluiten van een abonnement? Kom langs bij ons Glasvezel Informatiepunt aan de Stationsstraat 1 in Oisterwijk.

Het Glasvezel Informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

 

 

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Wil jij ook klaar zijn voor nu én de toekomst? Kies dan voor Caiway en krijg ons superscherpe welkomstaanbod. Zo betaal je nooit te veel voor kwaliteit en kun je genieten van stabiel en razendsnel glasvezel internet en TV. Slim bekeken! Bij Caiway werken we al meer dan 40 jaar aan steeds betere internet-, televisie- en telefoniediensten met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. We verwelkomen je graag als klant. Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

De een wil supersnel internetten. De ander eindeloos series kijken, online gamen of onbeperkt bellen. Of misschien juist allemaal tegelijk. Met het Flexpakket van DELTA bepaal je zelf wat je aan- óf uitzet. Wij zorgen voor de installatie incl. wifi tot in de nok. Een Flexpakket begint met internet van 150 Mbps tot in sommige gebieden wel 8 Gig capaciteit via XGS-PON. Wil je er ook tv of telefonie bij? Dat kan je erbij kiezen. En wil je de volgende maand wat anders? Dan pas je dat gewoon aan. Kijk op delta.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!