Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Haaren & Moergestel

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Hoera! Glasvezel voor Haaren en Moergestel!

Hoera! Glasvezel voor Haaren en Moergestel!

Goed nieuws voor de inwoners van Haaren en Moergestel! Tijdens de glasvezelcampagne zijn er genoeg aanmeldingen binnengekomen om te doen besluiten in Haaren en Moergestel glasvezel aan te leggen! Naar verwachting starten we rond de zomer met de aanleg. 

Aanmelden zonder extra aansluitkosten kan nog tot 20 mei 2021
Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit nog doen. Doe je dit uiterlijk 20 mei 2021, dan hoef je geen extra aansluitkosten van €650,- te betalen.

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

Vergelijken:Stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Kom naar het Glasvezel Informatiepunt
Kom naar het Glasvezel Informatiepunt

Vragen? Of hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement? Je bent van harte welkom bij onze Glasvezel Informatiepunten aan de Kerkstraat 69 te Haaren en aan de Rootven 2 te Moergestel.

Je kunt een afspraak maken van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Na 28 april is een afspraak maken niet meer verplicht, maar nog wel mogelijk. 

Bel voor een afspraak:
Haaren: 06-38612975 of Moergestel: 06-38612900

Of plan online een afspraak:

Hier voor Haaren of hier voor Moergestel

 

Een abonnement afsluiten doe je hier
Een abonnement afsluiten doe je hier
  • Via één van de telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Online.nl.
  • Via de verenigingenactie. Je ontvangt dan €25,- op jouw rekening. De vereniging krijgt voor iedere aanmelding € 50,- voor hun kas. Lees hier welke verenigingen deelnemen en voor meer informatie.  

 

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.delta.nl.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!