Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Word jij ambassadeur voor glasvezel in Dirksland, Herkingen en Melissant?

01 juni 2021


Woon jij in Dirksland, Herkingen en/of Melissant en vind je het belangrijk dat er snel internet komt in jouw woonplaats? Meld je dan aan als ambassadeur van DELTA Fiber Netwerk. Als ambassadeur zet je je samen met ons in om buren, familie en vrienden ook enthousiast te maken voor glasvezel.


Ik ben Marijn Wegman, woon zelf in Middelharnis en heb ik zeker het afgelopen jaar gemerkt hoe belangrijk een goede en snelle internetverbinding is. Wanneer mijn vrouw en ik tegelijk thuiswerken bijvoorbeeld en we allebei in een online vergadering zitten. Of wanneer mijn zoontje voor het eerst online onderwijs kreeg. 

Veel hulp beschikbaar

"Om alle bewoners van Dirksland, Herkingen en Melissant zo goed mogelijk te informeren over glasvezel kunnen zij terecht bij lokale ambassadeurs en verkopers in hun eigen buurt. De ambassadeurs denken graag mee met alle vragen van buren en dorpsgenoten. Tijdens online informatieavonden, bijeenkomsten en bij de lokale verkopers kun je je uitgebreid laten informeren over de aanbieders en abonnementen. Het is ook mogelijk om je gelijk aan te melden bij een lokale verkoper. Ik begrijp dat inwoners nog veel vragen hebben voordat ze echt gaan overstappen. Schroom dus niet om advies te vragen bij een ambassadeur of lokale verkoper in de buurt. Zij helpen graag!”

Word ambassadeur

Vind jij het ook belangrijk dat er glasvezel komt en wil jij je ook inzetten voor de komst van glasvezel in jouw straat of buurt? Graag! Nieuwe ambassadeurs zijn nog steeds van harte welkom! Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je e-mailen naar: [email protected].