Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel in Dirksland, Herkingen en Melissant is dichterbij dan ooit!

14 april 2021


DELTA Fiber Netwerk start met de glasvezelcampagne in Dirksland, Herkingen en Melissant. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 14 juli 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Dirksland, Herkingen en Melissant.

Blauwe Dino luidt nieuw tijdperk in 

De grote Blauwe Dino was en is niet te missen bij de Watertoren in Dirksland. Deze Dino kondigt voor Dirksland, Herkingen en Melissant een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel! Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

Inwoners in Dirksland, Herkingen en Melissant die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd.

Glasvezel Informatiepunt
Op 28 april gaat het Glasvezel Informatiepunt open aan de Ring 119 in Dirksland. Hier kunnen inwoners terecht, op afspraak, met vragen over glasvezel of hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Uiteraard houden wij ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.