Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Gemeente Echt-Susteren

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel in de dorpen van gemeente Echt-Susteren is dichterbij dan ooit!

Glasvezel in de dorpen van gemeente Echt-Susteren is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Berkelaar, Dieteren, Echterbosch, Aan het Echterbosch, Gebroek, Koningsbosch*, Maria Hoop, Oud-Roosteren, Roosteren en Sint Joost: supersnel internet! Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 3 februari 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

NIEUW: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

*In Koningsbosch alleen de Kapelaan Verdonschotstraat, Molenweg, Prinsenbaan, en omgeving.

Volg een online vragenuurtje
Volg een online vragenuurtje

Onze lokale verkopers en verenigingen organiseren online vragenuurtjes. Tijdens deze vragenuurtjes beantwoorden zij al je vragen over de voordelen van glasvezel, de aanleg, de verschillende telecomaanbieders en de diverse abonnementen. Dit vragenuurtje volg je vanuit huis via je computer, tablet of telefoon. Stel je vragen online en krijg onafhankelijk advies!

De vragenuurtjes vinden plaats van 19.30 - 20.30 uur op de volgende data:

  • Dinsdag 26 januari voor de inwoners van Sint Joost. Via deze link kun je direct deelnemen.
  • Woensdag 27 januari voor de inwoners van Berkelaar, Gebroek en Roosteren. Via deze link kun je direct deelnemen.
  • Donderdag 28 januari voor de inwoners van Dieteren. Via deze link kun je direct deelnemen.
  • Maandag 1 februari is er een allerlaatste online vragenuurtje voor alle inwoners van gemeente Echt-Susteren. Via deze link kun je direct deelnemen.
Online informatieavond gemist?
Online informatieavond gemist?

Op 8 en 16 december organiseerden we online informatieavonden voor de inwoners van de dorpen in de gemeente Echt-Susteren.

Heb je de presentatie gemist? Dan kun je hem via onderstaande link terugkijken!

Online informatieavond terug kijken
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Berkelaar, Dieteren, Echterbosch, Aan het Echterbosch, Gebroek, Maria Hoop, Oud-Roosteren, Roosteren en Sint Joost? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in het buitengebied, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wil jij toch ook? Bij Caiway ben je aan het juiste adres voor je glasdiensten. Mogen wij jou ook binnenkort verwelkomen? Kijk snel op www.buitengewoonglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl 

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.