Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Gemeente Echt-Susteren

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Hoera! Glasvezel in gemeente Echt-Susteren

Hoera! Glasvezel in gemeente Echt-Susteren

Goed nieuws voor de inwoners van de dorpen in de gemeente Echt-Susteren! Tijdens de glasvezelcampagne is er voldoende belangstelling voor glasvezel getoond om de aanleg te starten! Naar verwachting start de aanleg vierde kwartaal 2021.

Aanmelden zonder aansluitkosten kan nog tot 15 maart

Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit nog doen. Doe je dit voor 15 maart 2021, dan hoef je geen aansluitkosten van €650,- te betalen en profiteer je van een scherp welkomstaanbod.

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

Stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Online informatieavond gemist?
Online informatieavond gemist?

Op 8 en 16 december organiseerden we online informatieavonden voor de inwoners van de dorpen in de gemeente Echt-Susteren.

Heb je de presentatie gemist? Dan kun je hem via onderstaande link terugkijken!

Online informatieavond terug kijken
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Berkelaar, Dieteren, Echterbosch, Aan het Echterbosch, Gebroek, Maria Hoop, Oud-Roosteren, Roosteren en Sint Joost? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl 

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!