Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

“Druten is nu aan zet!”

24 juni 2020


Martien Pardoel woont in Druten en zet zich daar nu in als vrijwillig ambassadeur. Veel dorpsgenoten die hij spreekt, overwegen nu om over te stappen naar glasvezel.

“Druten loopt, tot nu, echter achter in deze voor de toekomst belangrijke ontwikkeling. De omliggende gemeente en de kerkdorpen zijn al aangesloten op het glasvezelnetwerk. Om deze achterstand in te lopen is het zaak dat minimaal 25% zich laat aansluiten op de glasvezel. Wordt dit percentage niet gehaald, waar ik niet op reken, dan is Druten commercieel niet interessant genoeg om tot het aanleggen van glasvezel over te gaan. Ook andere bedrijven en aanbieders zullen dan afzien van een eventuele aanleg. Met als gevolg dat Druten dan nog heel lang van glasvezel verstoken blijft. Kortom: Druten is nu aan zet!”

Ad Martena is ook ambassadeur en hoort van sommige buurtbewoners dat ze het lastig vinden om te kiezen en dat mensen opzien tegen de overstap. Hij begrijpt dat en zegt dat het belangrijk is om je goed te verdiepen of je te laten adviseren. “Er is voldoende hulp!” zegt Ad. “Mensen kunnen altijd bij de ambassadeurs terecht, maar nog beter is het om contact op te nemen met een van de lokale verkopers in de buurt. Die weten van de hoed en de rand van alle providers en abonnementen en adviseren graag.”