Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan bij onze ambassadeurscoördinator. 

Cees Langen
Druten
06-23334005
Joost Smits
Druten
06-80070517
Martien Pardoel
Druten
06-38199901
Ruud de Kok
Druten
Thom de Vries - ambassadeurscoördinator
DELTA Fiber Netwerk
06-14889852

Vind jij het ook belangrijk dat er glasvezel komt en wil jij je ook inzetten voor de komst van glasvezel in jouw dorp? Graag! Ambassadeurs zijn van harte welkom, elke lokale invloed klein of groot is meer dan welkom! Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je mij e-mailen.

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw huis of bedrijf? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

Electro World Leeuwen
Zandstraat 106A, 6658 CX Beneden-Leeuwen
0487593318 www.electroworld.nl/store/electro-world-leeuwen-zandstraat

Electro World Leeuwen is al meer dan 15 jaar een begrip in het land van Maas en Waal om zijn service, assortiment en professionele medewerkers. Onze winkels in het centrum van Beneden Leeuwen en Druten zijn makkelijk bereikbaar en hebben voldoende gratis parkeer plekken in de directe omgeving. U kunt bij ons terecht voor wit- en bruingoed, klein huishoudelijke artikelen maar ook voor de vervanging en plaatsing van keuken inbouwapparatuur. We hebben een ruim assortiment in streaming media om al uw ruimtes in huis van draadloos geluid te voorzien. 

Engelen ICT
Roosendaalseweg 16, 4756TB Kruisland
0165-201098 / info@engelen-ict.nl www.engelen-ict.nl

Bij Engelen ICT Services kunt u terecht voor computer-hardware en –software, ICT diensten en camerabeveiliging. Daarnaast leveren wij ook draadloze alarmsystemen. U ‘koopt’ bij ons niet alleen ‘producten’. We denken graag met u mee, adviseren en zorgen tevens voor een veilige en bedrijfsklare installatie.

Wij zijn actief in West-Brabant en Zeeland en werken voor zowel particuliere huishoudens als klanten uit de klein zakelijke markt.

U kunt ons mailen via: info@engelen-ict.nl

ICTvoorjou
Sluisstraat 16, 5462 CB Veghel
085 130 1750 www.ictvoorjou.net/wie-zijn-wij

Onze missie is onze klanten ontzorgen omdat wij een zeer gevarieerd aanbod hebben in onze diensten; het bouwen of aanpassen van een website, een opschoonbeurt voor computers of laptops, het maken van back-ups, allerlei soorten reparaties, systeem- en netwerkbeheer, software, een refurbished computer of een SSD. Wij doen dit natuurlijk niet alleen, wij werken samen met ondernemers en partners om dit kwalitatief hoge aanbod te blijven leveren. Voor meer informatie kijk op onze website.

ICTvoorjou
Kraayenberg 8020, 6601 RM Wijchen
085-1301750 Website

Ontstaan ICTvoorjou
Ongeveer 3 jaar geleden ontstond ICTvoorjou doordat wij (Juul van Rijswijk & Marijn Runhart) werden gevraagd om een website te bouwen. Hierdoor ontstond het plan om te starten met ICTvoorjou. Destijds waren we net oud genoeg om ons in te schrijven bij de kamer van koophandel, we bezochten klanten nog per bus en fiets, we zaten nog op school en tussen de bedrijven door waren we bezig op een zolder kamertje met het opbouwen van ICTvoorjou.

Begin 2016 begon ICTvoorjou serieuze vormen aan te nemen, we werden erkend leerbedrijf, begonnen onze diensten uit te bouwen, gingen klanten zowel particulier als zakelijk bedienen, klanten werden met de auto bezocht en het zolderkamerproject groeide uit tot een full service ICT-Bedrijf.

Missie
Onze missie is onze klanten ontzorgen omdat wij een zeer gevarieerd aanbod hebben in onze diensten; het bouwen of aanpassen van een website, een opschoonbeurt voor computers of laptops, het maken van back-ups, allerlei soorten reparaties, systeem- en netwerkbeheer, software, een refurbished computer of een SSD. Wij doen dit natuurlijk niet alleen, wij werken samen met ondernemers en partners om dit kwalitatief hoge aanbod te blijven leveren. Voor meer informatie kijk op onze website of in onze menukaarten.

Optie1 Druten
Hogestraat 6a, 6651BK Druten
0487-570400 Website
Royal ICT Wamel
G.M. Poststraat 9, 6659 AS Wamel
06-15174354 royal-ict.nl

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en het is voor u als consument bijna niet mogelijk om dat allemaal bij te houden. Wij volgen de technologie omtrent computers, internet, software en randapparatuur op de voet. Wij staan dan ook altijd voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies. Maak gerust een keer een afspraak of bel naar 0615174354. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht als u informatie wilt over de aanschaf van een nieuwe computer of wanneer u overweegt om te wisselen van internetprovider. Wij zullen alles in het werk stellen om u goed in te lichten, zodat het eenvoudiger wordt om een keuze te maken.

Van Sommeren Elektro
Koningstraat 65-67, 6654 AB Afferden
0487-595093 Website