Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel voor Driebergen-Rijsenburg

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 25% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel in Driebergen-Rijsenburg is dichterbij dan ooit!

Glasvezel in Driebergen-Rijsenburg is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Driebergen-Rijsenburg supersnel internet! Als 25% van de inwoners 'ja' zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 24 november 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel!

Je kunt je aanmelden voor glasvezel door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie bij één van de volgende telecomaanbieders: 


Vergelijken: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Kom langs op de informatieavond
Kom langs op de informatieavond

Wij vertellen je graag meer over onze glasvezelcampagne, ons aanbod en de aanleg van glasvezel. Daarom organiseren we voor alle inwoners van Driebergen-Rijsenburg informatieavonden. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. 

We zien je graag op een van onze informatieavonden:
- 22 september bij Vergader- en Partyboerderij Champ'Aubert in Driebergen
- 23 september bij Zalen- en conferentiecentrum Nieuw Salem in Driebergen

Meer informatie
Glasvezel Informatiepunt
Glasvezel Informatiepunt

Kom langs bij het Glasvezel Informatiepunt dat vanaf zaterdag 11 september is geopend. In deze tijdelijke winkel aan de Traaij 70 in Driebergen vertellen we je alles over glasvezel en beantwoorden we graag jouw vragen. Ook is het mogelijk om hier een abonnement af te sluiten.
Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt binnenlopen tijdens deze openingstijden. Uiteraard houden wij de richtlijnen van het RIVM aan. Je kunt (tijdens de openingstijden) ook telefonisch contact opnemen met onze adviseur Boris: 06 16651588

 

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Driebergen-Rijsenburg? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je hier aan

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Wil jij ook klaar zijn voor nu én de toekomst? Kies dan voor Caiway en krijg ons superscherpe welkomstaanbod. Zo betaal je nooit te veel voor kwaliteit en kun je genieten van stabiel en razendsnel glasvezel internet en TV. Slim bekeken! Bij Caiway werken we al meer dan 40 jaar aan steeds betere internet-, televisie- en telefoniediensten met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. We verwelkomen je graag als klant. Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

De een wil supersnel internetten. De ander eindeloos series kijken, online gamen of onbeperkt bellen. Of misschien juist allemaal tegelijk. Met het Flexpakket van DELTA bepaal je zelf wat je aan- óf uitzet. Wij zorgen voor de installatie incl. wifi tot in de nok. Een Flexpakket begint met internet van 150 Mbps tot in sommige gebieden wel 8 Gig capaciteit via XGS-PON. Wil je er ook tv of telefonie bij? Dat kan je erbij kiezen. En wil je de volgende maand wat anders? Dan pas je dat gewoon aan. Kijk op delta.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!