Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel in Den Hout, Oosteind, Raamsdonk, 's Gravenmoer en Waspik

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Wij maken de balans op!

Wij maken de balans op!

Tot 20 januari konden inwoners zich aanmelden voor glasvezel in Den Hout, Oosteind, Raamsdonk, 's Gravenmoer en Waspik. Op dit moment maken wij de balans op. Zodra we meer weten zullen wij dit aankondigen. Houd hiervoor deze website in de gaten! 

Natuurlijk kun je je nog steeds blijven aanmelden.  

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

Stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Steun jouw club!
Steun jouw club!

Met een glasvezelabonnement kun je ook jouw sportclub of het Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder steunen! Meld jij je aan via een deelnemende club/organisatie, dan ontvangt de vereniging/ organisatie € 50,- en jijzelf € 25,-. Voorwaarde is wel dat het benodigde deelname-percentage van 35% behaald wordt vóór 20 januari 2021. Dit is een actie van telecomaanbieders Caiway en DELTA. De deelnemende clubs zijn:

V.V. ONI
O.N.I.
V.V. Irene’58
Manege Buitenhorst Caiway
Manege Buitenhorst Delta
TV Waesbeeck
Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

Kijk op de websites van de clubs en/of organisatie voor meer informatie en om je aan te melden!

Wethouders: "Meld u nu aan voor gratis glasvezel. Doen!"

Wethouder Ronald Bakker van Waalwijk

Wethouder Ronald Bakker van Waalwijk

Wethouder Ronald Bakker van gemeente Waalwijk, is een groot voorstander van glasvezel: "Een goede en snelle internetverbinding is voor veel mensen in deze tijd een basisbehoefte. We zijn continu online. Inwoners van Waspik hebben nu gratis de mogelijkheid om hun woning te laten aansluiten op glasvezel. Doen!"

Bekijk hieronder de video van Wethouder Ronald Bakker. 

Wethouder Petra Leopolder van Dongen

Wethouder Petra Leopolder van Dongen

Ook Petra Lepolder, wethouder gemeente Dongen vindt de komst van glasvezel in 's Gravenmoer belangrijk: “Glasvezel heeft veel voordelen. Het is een stabiele techniek, waarmee je snel en goed internet hebt. Dat is nu belangrijker dan ooit. Heel veel mensen werken op dit moment thuis of volgen onderwijs vanuit huis. Digitale verbondenheid speelt een steeds grotere rol. Dan is een goede internetverbinding essentieel. We zijn dan ook blij dat er partijen zijn die daarin willen investeren. Heeft u zich al aangemeld voor een glasvezelaansluiting? Dit kan nog gratis tot 20 januari."

 

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Den Hout, Oosteind, Raamsdonk, 's Gravenmoer en Waspik? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Presentatie online informatieavond

Heb je de online informatieavond van 25 november gemist? Dan kun je hem hieronder terugkijken!

 

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.