Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel in Lattrop, Noord-Deurningen & Tilligte

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Hoera! Glasvezel in Lattrop, Noord-Deurningen & Tilligte!

Hoera! Glasvezel in Lattrop, Noord-Deurningen & Tilligte!

Goed nieuws voor de inwoners van Lattrop, Noord-Deurningen en Tilligte! Tijdens de glasvezelcampagne zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om de aanleg te starten! Naar verwachting start de aanleg in het derde kwartaal van 2021.

Glasvezelaansluiting voor alle woningen 
Omdat het animo voor glasvezel in het Cogas gebied groot was, willen we zowel de woningen van bewoners met én zonder een glasvezelabonnement aansluiten op het glasvezelnetwerk. Waarom doen we dit? Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. Bewoners kunnen pas gebruikmaken van hun glasvezelaansluiting, wanneer zij een glasvezelabonnement hebben afgesloten. Daarnaast betalen ze na-aansluitkosten.

Binnenkort volgt er een brief met meer informatie over de start van de aanleg.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de aanleg van het glasvezelnetwerk in Lattrop, Noord-Deurningen & Tilligte? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.delta.nl.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!
Weserve

Weserve

Weserve BV is een zakelijke aanbieder gevestigd in Hengelo. Samen met lokale ICT-partners werken wij aan oplossingen in plaats van een standaardproduct voor iedereen. Alle diensten zijn te configureren als een blokkendoos, elke klant kan volledig zijn eigen pakket samenstellen voor de gewenste zakelijke diensten. Zakelijk internet onderscheidt zich door een beter servicecontract en een veel lagere overboeking. Dit gaat veel verder dan de standaard internet, telefonie en TV. Er zijn veel meer zaken denkbaar in een zakelijke omgeving, zoals gezamenlijke e-mail, contacten en agenda, camerabewaking rond het huis of bedrijf en een complete telefooncentrale in de cloud voor zowel vast als mobiel. Kijk voor meer informatie op http://weserve.nl/nl/fiberfttx/

Meld je nu aan!