Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Benthuizen, Hazerswoude

en Koudekerk aan den Rijn

Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel in Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn: supersnel internet! Als 35% van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 9 december 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Dit zijn de vier telecomaanbieders waar je uit kunt kiezen:

 

Informatieavonden

Een informatieavond bijwonen

We organiseren op 5, 6, 7, 12, 13 en 14 oktober verschillende glasvezel informatieavonden bij jou in de buurt. Daar informeren we je graag persoonlijk en kun je al je vragen stellen. Je bent van harte welkom op:

- 5 oktober - Hazerswoude-Rijndijk, Dorpshuis Rhynenburchschool, Joseph Haydnlaan 5.
- 6 oktober - Koudekerk aan den Rijn, Ontmoetingskerk, Dorpsstraat 15.
- 7 oktober - Hazerswoude-Dorp, Dorpshuis de Juffrouw, Dorpsstraat 250.
- 12 oktober - Hazerswoude-Rijndijk, Pleyn '68, Rijndijk 92.
- 13 oktober - Benthuizen, De Tas Dorpshuis, De Dam 3.
- 14 oktober - Hazerswoude-Dorp, Dorpshuis de Juffrouw, Dorpsstraat 250.

Je bent welkom vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur vindt de algemene presentatie plaats, waarin we alle
belangrijke informatie met je delen.
Let op: uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Vooraf aanmelden is daarom verplicht.

We vragen je thuis te blijven wanneer je verkouden bent of griepklachten hebt. 

Reserveer via onderstaande button de datum van jouw keuze.

Klik hier om je aan te melden

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in het buitengebied, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wil jij toch ook? Bij Caiway ben je aan het juiste adres voor je glasdiensten. Mogen wij jou ook binnenkort verwelkomen? Kijk snel op www.buitengewoonglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.