Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk aan den Rijn

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

De glasvezelcampagne in Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk wordt verlengd!

De glasvezelcampagne in Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk wordt verlengd!

Op 9 december was de deadline voor de glasvezelcampagne in Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk. Een mooi aantal inwoners heeft een abonnement afgesloten bij één van de telecomaanbieders, maar we zijn er nog niet. Daarom krijgen inwoners nog tot 17 februari 2021 de tijd om zich aan te melden zonder extra aansluitkosten. Laten we er met z’n allen de schouders onder zetten!

Wat betekent dit voor de glasvezelcampagne? Het doel van DELTA Fiber Netwerk is en blijft om zoveel mogelijk mensen te voorzien van glasvezel. Daarom hebben wij besloten om de glasvezelcampagne te verlengen tot 17 februari 2021. Mede dankzij de inzet van ambassadeurs en lokale verkopers hebben we al een mooi percentage bereikt. We hopen dat de inwoners die zich al hebben aangemeld ook alle buren, vrienden en familie overtuigen van de voordelen van glasvezel. Samen zorgen we voor voldoende aanmeldingen!

De tussenstand
De tussenstand

Op de kaart zie je hoeveel inwoners per dorp zich nog voor 17 februari moeten aanmelden om de glasvezel te kunnen aanleggen. Tijdens de verlenging zullen we je wekelijks informeren over de tussenstand.

 

Online glasvezelvergelijker
Online glasvezelvergelijker

NIEUW: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Advies op maat van de glasvezeladviseur

Bert is onze adviseur in het Glasvezel Informatiepunt in Hazerswoude en beantwoordt graag al jouw vragen over glasvezel. Bert is bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur op het telefoonnummer: 06 - 38 61 29 79.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in het buitengebied, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wil jij toch ook? Bij Caiway ben je aan het juiste adres voor je glasdiensten. Mogen wij jou ook binnenkort verwelkomen? Kijk snel op www.buitengewoonglasvezel.nl.

Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl 

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.