Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Glasvezelverdeelpunt Genemuiden geplaatst

09 juni 2021


Vandaag heeft aannemer Bam Infra Telecom het vierde glasvezelverdeelpunt geplaatst in het glasvezelnetwerk voor Genemuiden, IJsselmuiden, Hasselt en Zwartsluis. Dit verdeelpunt is geplaatst in Genemuiden.

De ‘straatkasten’ verdelen straks het digitale signaal naar de woningen in het gebied. Op het verdeelpunt in Genemuiden worden de ruim 450 klanten in Genemuiden aangesloten. Ook is er al extra ruimte gereserveerd in het verdeelpunt voor inwoners uit Genemuiden die mogelijk in de toekomst nog een abonnement zullen afsluiten. Bij deze inwoners legt de aannemer alvast een glasvezelkabel tot aan de erfgrens. 

De graafwerkzaamheden in de straten in Genemuiden zijn in volle gang. In de komende weken voert de aannemer daarnaast ook de benodigde werkzaamheden aan het verdeelpunt uit.

In totaal worden er in dit gebied vijf glasverdeelpunten geplaatst, waarop in totaal meer dan 10.000 adressen kunnen worden aangesloten. Een deel van deze adressen heeft een abonnement genomen en kan gebruikmaken van de snelle verbinding.

Begin juni werd het verdeelpunt in IJsselmuiden geplaatst. De twee verdeelpunten in Zwartsluis werden al eerder geplaatst. Zij hebben de naam ZS-01 en ZS-02. Het verdeelpunt met de naam ZS-02 werd eind mei geplaatst. Het verdeelpunt met naam ZS-01 werd in februari geplaatst.