Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Zwartewaterland en Meppel

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Zakelijk glasvezel in Zwartewaterland en Meppel

Zakelijk glasvezel in Zwartewaterland en Meppel

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil samen met RENDO Fiber glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis en op de Oevers A, B en C in Meppel

Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom de belangrijkste informatie verzameld. Als 30% van de ondernemers zich aanmeldt voor glasvezel, worden alle bedrijven die zich hebben ingeschreven, aangesloten op ons nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Klik op de plaatsnamen hierboven om de bedrijventerreinen vanuit de lucht te bekijken. Wil jij ook een drone video van jouw bedrijf? Scroll dan naar beneden om te lezen hoe jij jouw bedrijf op deze bijzondere manier kan laten opvallen.

Telecomaanbieders
Telecomaanbieders

Aanmelden kan bij de volgende telecomaanbieders:

* DELTA Zakelijk

* hallo,

* Helden van Nu

* Lenex IT

* Selles

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sietse van Dijk, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 38 61 26 25 of per e-mail.

 

 

Neem contact met mij op
Meld je nu aan en kies een cadeau
Meld je nu aan en kies een cadeau

Speciaal voor alle ondernemers die zich aanmelden voor een glasvezelabonnement hebben wij een mooi cadeau: een drone video van jouw bedrijf. Geen interesse in een drone video? Je kunt ook kiezen voor een overheerlijke taart die we bij jouw bedrijf bezorgen. 

Wil jij ook zo'n leuk cadeau ontvangen? Klik dan op de link van jouw gebied en vul de pdf in. Print de voucher uit en geef 'm voor af bij de telecomaanbieder waar jij je abonnement afsluit. 

Meld je aan bij een van de telecomaanbieders hieronder of benader een lokale verkoper

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg.

0118 22 55 71

Meld je nu aan!
hallo,

hallo,

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Lenex

Lenex

Lenex IT is opgericht in 2014 en gevestigd in Steenwijk. Wij staan dicht bij onze klanten en zijn snel ter plekke wanneer ondersteuning nodig is. Het is onze missie om IT gemakkelijker te maken voor bedrijven. Hiervoor richten wij ons niet alleen op de techniek, maar voorál op de mensen die deze techniek gebruiken. We denken en kijken verder, luisteren naar de vraag en doen dat stapje extra.

Make IT Easier.

Meld je nu aan!
Selles (1)

Selles (1)

Meld je nu aan!