Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Wolvega is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Wolvega

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Wolvega

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Wolvega. Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom de belangrijkste informatie verzameld. Meld je aan voor 20 september 2021, dan bespaar je de aansluitkosten!


De volgende bedrijventerreinen maken kans op supersnel en betaalbaar glasvezel:
De volgende bedrijventerreinen maken kans op supersnel en betaalbaar glasvezel:
  • Schipsloot + uitbreiding fase 1/2
  • De Plantage
  • Binnenbaan
  • De Scheene Noordkant
  • Heerendeel
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sietse van Dijk, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 55 85 67 65   of per e-mail.

Neem contact met mij op

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

B.A.I. IT Solutions

B.A.I. IT Solutions

B.A.I. IT Solutions is dé ICT-dienstverlener van Wolvega en omstreken. Onze specialisten maken IT simpel voor het MKB en MKB+. Wij vinden dat IT binnen een onderneming de slagkracht van die onderneming moet vergroten en gebruik(er)s vriendelijk moet zijn. Jij hoeft je niet te verdiepen in de onderliggende techniek, want wij zorgen er voor dat de IT doet wat die moet doen. We hebben IT-oplossingen voor zowel lokale ondernemingen als voor internationaal opererende organisaties en bij eventuele IT-problemen staan we 24/7 paraat om die zo snel mogelijk op te lossen.

Meld je nu aan!
Clear Mind IT Consultancy - Wolvega

Clear Mind IT Consultancy - Wolvega

Een heldere geest. Dat is Clear Mind IT Consultancy met een open vizier, gebaseerd op onze ruime kennis en ervaring én visie op de toekomst. Door innovatie in ICT boeken wij vooruitgang met onze klant, en de klant van de klant. Zodat we morgen beter zijn dan vandaag.

Meld je nu aan!
DELTA Zakelijk - Wolvega

DELTA Zakelijk - Wolvega

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg.

Meld je nu aan!
Effective IT

Effective IT

Effective IT
Minerva 36
8448 CS Heerenveen

Meer informatie? Bel naar 0513 513 555.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
HO-BA

HO-BA

Snel en deskundig lossen wij uw problemen op, lange downtijden komen bij ons niet voor. Tevens bieden wij periodiek onderhoud met vaste tijdsintervallen om uw server, werkplekken en backup te controleren. Al uw hardware installeren we en ook voor onderhoud en reparatie zijn wij u van dienst.

Meld je nu aan!