Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Woerden en Harmelen is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Woerden en Harmelen

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Woerden en Harmelen

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Woerden en Harmelen. Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom de belangrijkste informatie verzameld. Meld je aan voor 18 december 2021, dan bespaar je de aansluitkosten!


De volgende bedrijventerreinen krijgen straks supersnel en betaalbaar glasvezel:
De volgende bedrijventerreinen krijgen straks supersnel en betaalbaar glasvezel:

Woerden: Barwoutswaarder, Honthorst, Leidsestraatweg, Polanen en Zegveldse Uitweg
Harmelen: De Putkop


Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Thomas Vernee, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 - 58 08 00 58 of per e-mail.

Neem contact met mij op
Glasvezelaanbod voor bewoners
Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de bedrijventerreinen in Woerden en Harmelen kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Je betaalt minder voor meer MB’s en supersnel en stabiel internet.

Meld je nu aan bij:
Caiway
DELTA

Meer informatie over de glasvezelcampagne voor bewoners in Harmelen kun je hier lezen.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Accensys

Accensys

Proactiviteit, meedenken over mogelijke besparingen en efficiëntieslagen en helder inzicht in kosten en activiteiten. Dat kenmerkt Accensys. Tel daar een no-nonsense instelling en servicegerichtheid bij op, en u krijgt ongetwijfeld een aardig beeld van Accensys als uw ICT-partner.

Meld je nu aan!
Aventel

Aventel

Als telecomspecialist bieden wij een complete ICT werkplek, samen met onze vaste IT partners, met focus op eenvoud, flexibiliteit en een uitstekende service. Dit doen we vanuit onze bedrijfslocaties in Haarlem en Woerden met een team van enthousiaste medewerkers, ervaren technici en in samenwerking met gerenommeerde leveranciers. Aventel BV beheert op dit moment voor ca. 1000 bedrijven in Nederland de vaste- en mobiele telefonieomgeving en de dataverbindingen.

Meld je nu aan!
Computerwacht

Computerwacht

Goed ingerichte ICT biedt kansen, inspiratie en energie. Wilt u dit tot in perfectie laten functioneren, dan heeft u specialisten nodig om de optimale infrastructuur in te richten. Computerwacht ontwerpt, implementeert en beheert uw ICT-infrastructuren. 

Meld je nu aan!
DELTA Zakelijk - Woerden en Harmelen

DELTA Zakelijk - Woerden en Harmelen

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Of u nu zzp’er bent of een wat groter bedrijf hebt, DELTA Zakelijk werkt. Voor iedereen. DELTA Zakelijk is actief op meer dan 100 bedrijventerreinen.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
IT-serve

IT-serve

Door jarenlange ervaring mag IT-serve zich een Allround IT bedrijf noemen met verstand van zaken. Bij diverse klanten binnen verschillende sectoren houden wij ons dagelijks bezig met het beheren, installeren en onderhouden van de infrastructuur.

Meld je nu aan!
KIREMA

KIREMA

Iedere ondernemer heeft z’n eigen verhaal, z’n ambitie en toekomstvisie. Wat is de richting die jij op wilt met je organisatie? Wij luisteren graag naar het verhaal achter jouw onderneming en zorgen ervoor dat IT en telefonie precies dat doen wat ervoor zorgt dat je groeit en iedere dag je klanten positief verrast. Veilig, effectief en praktisch. Wij geloven in het gemak van cloud en tegelijkertijd geloven wij dat publieke oplossingen vaak te algemeen zijn om echt het verschil te maken.

Meld je nu aan!
Quality Systems

Quality Systems

One Stop Shopping is één van onze speerpunten. De klant kan bij ons terecht voor een goede en kwalitatieve service op maat in combinatie met het leveren van de nodige hard- en software en randapparatuur van de verschillende grote A-merken. In de ICT markt hebben wij een goede naam opgebouwd bij veel ICT leveranciers en fabrikanten. Op deze manier bieden wij u een groot scala aan hard- en software producten en oplossingen tegen zeer gunstige prijzen. Wanneer u als klant specifieke wensen heeft, laat het ons weten en u zult versteld staan van wat er uiteindelijk allemaal mogelijk is. Niet voor niets is onze slogan: Totaaloplossing voor automatisering.

Meld je nu aan!