Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Westland en Midden-Delfland

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel start in juni 2021

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Westland en Midden-Delfland

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Westland en Midden-Delfland

Goed nieuws! We starten met de aanleg van glasvezel op de bedrijventerreinen in Westland en Midden-Delfland. Samen met BAM Infra Telecom zorgen we ervoor dat de bedrijven en woningen op de geselecteerde terreinen voorzien worden van een glasvezelnetwerk. In juni zullen de eerste werkzaamheden plaatsvinden. De aanleg start in de gemeente Westland, daarna volgt de gemeente Midden-Delfland.

Heb jij nog geen glasvezelabonnement afgesloten? Meld je dan nu aan via één van de lokale of landelijke telecomaanbieders. Klik op één van de logo's hieronder en neem contact met hen op. Zij kunnen je advies geven over welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.

 

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Allround Computer Service

Allround Computer Service

Allround Computer Service B.V. (ACS) adviseert al meer dan dertig jaar haar klanten bij het optimaal inrichten van de ICT-omgeving. Centraal hierbij staat de levering, de installatie, het beheer en het onderhoud van de volledige ICT-omgeving. Een belangrijk onderdeel van de ICT-omgeving wordt gevormd door de internetverbinding en de security hieromheen. Met name door de ontwikkeling van cloudoplossingen, datawarehousing en Office365 is een goede glasvezelverbinding een kans om de ICT-omgeving ook de komende jaren verder te ontwikkelen. Allround Computer Service B.V. staat u daarin graag bij.

Meld je nu aan!
BICT Groep

BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. De BICT Groep ontzorgt u volledig op het gebied van connectiviteit zodat u zich kan richten op uw core business.

Door u van persoonlijke aandacht te voorzien, dragen wij bij aan het succes van uw organisatie en uw klanten. Dit hebben wij in de afgelopen negen jaar voor veel organisaties in Nederland gerealiseerd. Snel. Voordelig. Betrouwbaar.

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Of u nu zzp’er bent of een wat groter bedrijf hebt, DELTA Zakelijk werkt. Voor iedereen. DELTA Zakelijk is actief op meer dan 100 bedrijventerreinen.

088 002 0200

Meld je nu aan!
Grift-IT

Grift-IT

Grift-IT is een business-to-business IT-dienstverlener die zich richt op service en een totaalpakket in ICT-diensten levert. Core business is hierbij het bieden van ondersteuning, monitoring, beheer & onderhoud en het implementeren van IT-oplossingen. IT-oplossingen kunnen variëren van het repareren van hardware en systemen tot het leveren en up-to-date houden van jouw volledige bedrijfsnetwerk.

Grift-IT
Hovenierstraat 93
2671 DB Naaldwijk
Meer informatie? Neem contact met ons op via 0176 - 67 06 15.
Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
JR-IT

JR-IT

ICT moet voor je werken, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Door de continue verandering op ICT gebied blijft het zoeken naar de juiste schakel, zowel in jouw bedrijf als dat van ons. Inmiddels is JR-IT uitgegroeid tot een one stop shop op het gebied van ICT. Past onze manier van werken bij jouw bedrijf? Wij maken graag vrijblijvend kennis met je.

JR-IT De Lier
Zijtwende 41a
2678 LS  De Lier
Meer informatie? Neem contact met ons op via 015 - 380 85 00.
Meld je nu aan!
KBITE

KBITE

Wij zijn die ICT-partner waarbij het voelt alsof wij de interne ICT-afdeling van uw bedrijf zijn. KBITE Automatisering ontzorgt klanten op ICT-gebied met innovatieve en passende ICT-, telefonie-, web- en cloudoplossingen. Wij combineren dit met kwalitatieve en toegankelijke support. Onze deskundige medewerkers werken met u aan een langdurige partnerrelatie. Voor professionele en zorgeloze ICT-oplossingen bent u bij KBITE Automatisering aan het juiste adres. Als onafhankelijke leverancier hebben wij een uitgebreid producten- en dienstenportfolio.

Meld je nu aan!
KD Telematica

KD Telematica

KD Telematica is een service- en klantgerichte organisatie die bestaat uit vier gespecialiseerde disciplines op het gebied van telecommunicatie, datacommunicatie, glasvezeltechniek en beveiliging. KD Telematica staat voor een persoonlijke benadering in advies, installatie en implementatie van totaaloplossingen.

KD Telematica
Edisonstraat 22
2691GT 's-Gravenzande
Meer informatie? Neem contact met ons op via 0174 - 444 11 33.
Meld je nu aan!
Koene IT Solutions

Koene IT Solutions

De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan zeer snel en zijn voor een bedrijf bijna niet bij te houden. Dat hoeft ook niet: Koene IT is gespecialiseerd in ICT en kan jouw netwerk up to date houden volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT.

Koene IT Solutions
Meidoornhof 31
2678 RE De Lier
Meer informatie? Neem contact met ons op via 06 - 17 866 274.
Meld je nu aan!
PC Maasland

PC Maasland

We zijn niet alleen meer voor de particuliere klant een begrip, maar ook voor de zakelijke markt een bekende naam.
Behalve pc’s, laptops, tablets en complete netwerken gebaseerd op een server infrastructuur hebben we ook een heel arsenaal aan Cloud Diensten in de aanbieding, zoals Webdesign, Webhosting, Domeinregistraties, Hosted Exchange, Office 365, VOIP telefonie en natuurlijk Online Backup.

PC Maasland
's-Herenstraat 2
3155 SH Maasland
Meer informatie? Neem contact met ons op via 010 - 59 17 305.
Meld je nu aan!
PC Westland Service

PC Westland Service

Wij komen graag gratis langs voor advies en om je te helpen met de aanvraag voor glasvezel in jouw bedrijf.
Eventueel kunnen wij ook de installatie verzorgen.
PC Westland Service
Abeelstraat 10
2681 TB Monster
Meer informatie? Neem contact met ons op via 06 - 405 11 897.
Meld je nu aan!
Pijl Solutions

Pijl Solutions

Pijl Solutions bv biedt complete ICT-oplossingen voor bedrijven. Grote bedrijven maar ook kleine bedrijven kunnen rekenen op onze service. Ons kantoor is gevestigd in Honselersdijk maar door de flexibiliteit van de medewerkers zijn wij in diverse regio's van Nederland te bevinden.

Pijl solutions
Middel Broekweg 67
2675 KG Honselersdijk
Meer informatie? Neem contact met ons op via 0174 - 76 60 20.
Meld je nu aan!
Powerchip

Powerchip

Powerchip werkt samen met vele grote leveranciers van onder andere tv’s, computers en nog veel meer.  Bij ons vind je alles onder één dak. Compleet met professioneel advies. Zo heb je bij Powerchip het voordeel van én een snelle webshop én persoonlijke service én een breed assortiment tegen verrassende prijzen.

Powerchip
Gezelstraat 3
2671 BW Naaldwijk
Meer informatie? Neem contact met ons op via 0174 - 622 066.
Meld je nu aan!
Prefix PC

Prefix PC

Prefix PC bestaat al sinds september 1999 en is gevestigd aan de Herenstraat 86 in Wateringen.
PrefixPC richt zich voornamelijk op de consument en de kleinere bedrijven. In het winkelpand wordt een groot assortiment hardware, software en supplies aangeboden. In de winkel is ook een technische dienst actief die zo nodig op locatie zijn diensten kan bewijzen.

Prefix PC
Herenstraat 86
2291 BJ Wateringen
Meer informatie? Neem contact met ons op via 0174 - 22 50 10.
Meld je nu aan!
Reset

Reset

Wij zijn de specialist voor jouw ICT-omgeving. Wij leveren kant-en-klare oplossingen die ervoor zorgen dat je niet meer hoeft na te denken over achterliggende technieken. Ontwikkelen, bouwen, inrichten en beheren. Reset ontzorgt jouw ICT.

Reset
De Lierseweg 7-9
2291PD Wateringen
Meer informatie? Neem contact op via 088 77 77 800.
Meld je nu aan!
We care for IT

We care for IT

We care for IT is al meer dan tien jaar specialist in het adviseren, bouwen en beheren van IT-omgevingen op locatie.

We richten op jouw locatie de perfecte infrastructuur in en combineren die waar mogelijk en waar nodig met externe datacenters en/of cloudomgevingen. Veilig, met de juiste connecties en volledig op maat op basis van de beste technologieën in de markt.

We care for IT
Keenenburgweg 10
2636 GM Schipluiden
Meer informatie? Neem contact met ons op via 015 - 30 30 640.
Meld je nu aan!