Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Westland en Midden-Delfland

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Westland en Midden-Delfland

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Westland en Midden-Delfland

Na een succesvolle campagne op de bedrijventerreinen van Westland en Midden-Delfland, gaat DELTA Fiber Netwerk glasvezel aanleggen. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de graafwerkzaamheden in het gebied.

Iedereen die zich heeft aangemeld voor een glasvezelaansluiting ontvangt een brief met daarin meer informatie over de status. Na de zomer verwachten we meer te kunnen zeggen over de planning en de aanleg.

Wij wensen alle ondernemers van de bedrijventerreinen van Westland en Midden-Delfland een fijne vakantie!

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Allround Computer Service

Allround Computer Service

Allround Computer Service B.V. (ACS) adviseert al meer dan dertig jaar haar klanten bij het optimaal inrichten van de ICT-omgeving. Centraal hierbij staat de levering, de installatie, het beheer en het onderhoud van de volledige ICT-omgeving. Een belangrijk onderdeel van de ICT-omgeving wordt gevormd door de internetverbinding en de security hieromheen. Met name door de ontwikkeling van cloudoplossingen, datawarehousing en Office365 is een goede glasvezelverbinding een kans om de ICT-omgeving ook de komende jaren verder te ontwikkelen. Allround Computer Service B.V. staat u daarin graag bij.

Meld je nu aan!
BICT Groep

BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. De BICT Groep ontzorgt u volledig op het gebied van connectiviteit zodat u zich kan richten op uw core business.

Door u van persoonlijke aandacht te voorzien, dragen wij bij aan het succes van uw organisatie en uw klanten. Dit hebben wij in de afgelopen negen jaar voor veel organisaties in Nederland gerealiseerd. Snel. Voordelig. Betrouwbaar.

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. 

Meld je nu aan!
KBITE

KBITE

Wij zijn die ICT-partner waarbij het voelt alsof wij de interne ICT-afdeling van uw bedrijf zijn. KBITE Automatisering ontzorgt klanten op ICT-gebied met innovatieve en passende ICT-, telefonie-, web- en cloudoplossingen. Wij combineren dit met kwalitatieve en toegankelijke support. Onze deskundige medewerkers werken met u aan een langdurige partnerrelatie. Voor professionele en zorgeloze ICT-oplossingen bent u bij KBITE Automatisering aan het juiste adres. Als onafhankelijke leverancier hebben wij een uitgebreid producten- en dienstenportfolio.

Meld je nu aan!
NG-BLU Networks

NG-BLU Networks

NG-BLU Networks is dé zakelijke serviceprovider voor data en telefonie. NG-BLU Networks levert geen producten maar oplossingen, wij bieden jou de bouwstenen om de perfect passende oplossing te creëren en te beheren. En om je altijd de beste kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen, werken wij met een netwerk van gecertificeerde lokale en regionale partners door heel Nederland. Dit betekent dat iedereen diensten kan leveren via ons op het netwerk van DELTA Fiber Netwerk. Meer over de service en oplossingen van NG-BLU Networks vind je op www.ngblunetworks.nl.

Meld je nu aan!