Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Vijfheerenlanden

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Vijfheerenlanden

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Vijfheerenlanden

De afgelopen periode hebben we de ondernemers op de bedrijventerreinen in Leerdam, Vianen en Lexmond een glasvezelaanbod gedaan. Dit is enthousiast ontvangen. Daarom is besloten om op alle bedrijventerreinen glasvezel aan te leggen! Nog niet aangemeld? Een abonnement afsluiten kan nog steeds.

Meld je aan bij een van onderstaande telecomaanbieders:

DELTA Zakelijk
hallo,
Helden van Nu
Kemker ICT Groep
Kop ICT
Tredion

Vrijblijvend zakelijk glasvezel advies
Vrijblijvend zakelijk glasvezel advies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Marcel Clement, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via telefoonnummer 06 - 28 024 067 of per e-mail

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Klik dan op de onderstaande button. 

Neem contact met mij op

Testimonials

Maarten Overduin, MBS Vianen
"Als specialist in prefabbeton blijven we innoveren. Met glasvezel zijn wij klaar voor de toekomst!"

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Of u nu zzp’er bent of een wat groter bedrijf hebt, DELTA Zakelijk werkt. Voor iedereen. DELTA Zakelijk is actief op meer dan 100 bedrijventerreinen.

088 002 0200

Meld je nu aan!
hallo,

hallo,

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Kemker ICT groep

Kemker ICT groep

Het ICT bedrijf dat graag luistert naar de klant, advies geeft, en dit ook doet uitvoeren. Indien gewenst neemt Kemker ICT Groep het gehele systeembeheer over. Tevens kunnen we ook een aanvulling zijn op je huidige ICT systeem.

Meld je nu aan!
Kop ICT

Kop ICT

Kop ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van computersystemen en netwerk oplossingen. Gecertificeerde en getrainde specialisten leveren een compleet pakket aan ICT-diensten voor bedrijven en instellingen van 1 tot 100 (of meer) werkplekken op basis van traditionele computersystemen of cloud.

Onze doelstelling is een zorgeloze ICT omgeving te creëren en te onderhouden voor u en uw onderneming, zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent… ondernemen.

Meld je nu aan!
Tredion

Tredion

Jouw ‘NEXT LEVEL’ ICT-partner

NEXT LEVEL: De reden van ons bestaan. Het is waar we voor staan en waar we jou naartoe willen brengen! Geen stoffige systeembeheerder, geen standaard ICT-club: maar een groep mensen die in de kracht van de juiste technologie geloven. De wereld van ICT draait om innovatie, elke dag worden er nieuwe dingen ontwikkeld die weleens heel veel voor jouw bedrijf kunnen gaan betekenen. Jij zoekt een partner die de juiste combinatie kan maken tussen de praktijk met jouw mensen en de nieuwste techniek? Jouw bedrijf naar ‘the NEXT LEVEL’?!

Meld je nu aan!