Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Vijfheerenlanden

is dichterbij dan ooit!

Campagne

De campagne loopt om minimaal 35% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Vijfheerenlanden

Goed nieuws voor jou! DELTA Fiber Netwerk wil graag glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Vijfheerenlanden. Deze bedrijventerreinen liggen in Leerdam, Vianen en in Lexmond. Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom de belangrijkste informatie verzameld. Als 35% van de ondernemers zich voor 22 november heeft aangemeld, worden alle bedrijven die zich hebben ingeschreven aangesloten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Aanmelden kan bij een van onderstaande dienstaanbieders:

DELTA Zakelijk
hallo,
Helden van Nu
Kemker ICT Groep
Kop ICT
Tredion

Vrijblijvend zakelijk glasvezel advies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Marcel Clement, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via telefoonnummer 06 - 28 024 067 of per e-mail

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Klik dan op de onderstaande button. 

Neem contact met mij op

Testimonials

Maarten Overduin, MBS Vianen
"Als specialist in prefabbeton blijven we innoveren. Met glasvezel zijn wij klaar voor de toekomst!"

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.deltazakelijk.nl

Meld je nu aan!
hallo,

hallo,

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Kemker ICT groep

Kemker ICT groep

Het ICT bedrijf dat graag luistert naar de klant, advies geeft, en dit ook doet uitvoeren. Indien gewenst neemt Kemker ICT Groep het gehele systeembeheer over. Tevens kunnen we ook een aanvulling zijn op je huidige ICT systeem.

Meld je nu aan!
Kop ICT

Kop ICT

Kop ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van computersystemen en netwerk oplossingen. Gecertificeerde en getrainde specialisten leveren een compleet pakket aan ICT-diensten voor bedrijven en instellingen van 1 tot 100 (of meer) werkplekken op basis van traditionele computersystemen of cloud.

Onze doelstelling is een zorgeloze ICT omgeving te creëren en te onderhouden voor u en uw onderneming, zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent… ondernemen.

Meld je nu aan!
Tredion

Tredion

Jouw ‘NEXT LEVEL’ ICT-partner

NEXT LEVEL: De reden van ons bestaan. Het is waar we voor staan en waar we jou naartoe willen brengen! Geen stoffige systeembeheerder, geen standaard ICT-club: maar een groep mensen die in de kracht van de juiste technologie geloven. De wereld van ICT draait om innovatie, elke dag worden er nieuwe dingen ontwikkeld die weleens heel veel voor jouw bedrijf kunnen gaan betekenen. Jij zoekt een partner die de juiste combinatie kan maken tussen de praktijk met jouw mensen en de nieuwste techniek? Jouw bedrijf naar ‘the NEXT LEVEL’?!

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.

Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsberichten.

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten.