Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Supersnel glasvezel voor alle ondernemers in Uithoorn!


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan bij onze ambassadeurscoördinator. 

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw huis of bedrijf? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

Ondernemingsweg 246, 1422DZ Uithoorn
088 850 9550 http://icotec.nl/

Full ICT dienstverlener. Wij leveren in de B to B markt de veilige online werkplek. Hierdoor nemen wij alle vraagstukken uit handen van de klant, Mobiel werken, voice data integraties netwerkbeveiliging, kortom Full service.

088 850 9550
Uithoorn

Advisor
Advisor
Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht
088 2384 555 https://www.advisor.nl/

Op het gebied van de ICT zijn de mogelijkheden eindeloos. Klinkt geweldig, maar deze vorm van keuzevrijheid maakt je besluiteloos. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Advisor brengt focus, want als je ziet waar je heen wilt, wordt alles helder.

088 2384 555
Mijdrecht

Feka ICT BV
Feka ICT BV
Rendementsweg 14, 3641SL Mijdrecht
0297 760 020 www.feka.nl

Een groep vriendelijke computerfreaks met een passie voor ICT, dat is Feka ICT. Dagelijks zorgen wij dat onze klanten zorgeloos profiteren van ICT. Eigenlijk is het heel simpel: zij gebruiken het en wij zorgen dat het werkt. Dat doen we al zo’n 30 jaar.  Passie voor ICT is onze drijfveer. Die zetten we graag in voor het vinden van passende automatisering-, telecom- en weboplossingen voor uw bedrijf. Gewoon vanuit ons kantoor bij u om de hoek.

Langetermijnrelaties met onze klanten vinden wij belangrijk. We willen de beste en meest complete ICT-dienstverlener zijn voor het MKB. Met korte lijnen en goed opgeleide medewerkers. Het wow-effect, daar gaan wij voor!

Protelco
Protelco
Genieweg 2, 3641 RH Mijdrecht
088 443 4241 https://www.protelco.nl/

Protelco is anders. Geen standaardoplossingen binnen onze corebusiness telecom, beveiligingssystemen en complete datanetwerken, maar totaalpakketten en volledige maatwerkoplossingen. Oplossingen, die om de nodige aandacht vragen. Bij Protelco gaan wij met u om tafel. Wij luisteren naar uw wensen en horen waar de pijnpunten liggen. Wij dragen – slimme – oplossingen op maat aan. En wij kijken vooral naar wat passend is voor úw bedrijf. Daar nemen onze gecertificeerde experts de tijd voor.

Mijdrecht
088 443 4241