Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Steenwijkerland

is dichterbij dan ooit!

Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in maart 2020 gestart

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor Steenwijkerland

Goed nieuws! De aanleg van glasvezel in Steenwijkerland is gestart. De eerste graafwerkzaamheden zijn een feit. Fase 1 wordt op dit moment aangelegd. De bedrijventerreinen Tuk, Scheerwolde en Dolderkanaal (Steenwijk) zijn hier een onderdeel van. De ondernemers van deze bedrijventerreinen profiteren als eerste van supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel.

Achter de schermen is iedereen druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg in de rest van het gebied. Na de bouwvak zullen de overige bedrijventerrein gauw volgen. Heb jij je nog niet aangemeld voor een glasvezelabonnement? Doe dit dan snel! Tot het moment van aanleggen, betaal je geen aansluitkosten. Voer bovenaan deze pagina jouw postcode en huisnummer in om het aanbod en de dienstaanbieders te bekijken.

Heb je vragen over de aanleg in Steenwijkerland? Neem dan contact op met Van Gelder Telecom via 038 443 14 29 . Of meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent.

Voordelen zakelijk glasvezel

Glasvezel heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst  de enorme capaciteit: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos  grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. Je bent hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit  en snelheid. Dit geldt voor internetten, bellen én tv-kijken. Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten.

Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu en de toekomst. Met glasvezel kunt u onder meer probleemloos in de cloud werken en is jouw bedrijf voorbereid op de toenemende vraag naar data.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.deltazakelijk.nl

Meld je nu aan!
Jellema Automatisering

Jellema Automatisering

Jellema Automatisering is uw automatiseringsspecialist in Noordoost Nederland. Bij ons vindt u een andere kant van de ICT: automatisering die is toegesneden op de wens van de klant. Wij gaan voor een heldere en professionele aanpak. Ons team van vakbekwame technici en adviseurs zijn van A tot Z vertrouwd met de bekende merken hardware en software. Daarnaast zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken. Jellema is een automatiseringsspecialist die het hele terrein van de automatisering bestrijkt.

Meld je nu aan!
Lenex

Lenex

Lenex IT is opgericht in 2014 en gevestigd in Steenwijk. Wij staan dicht bij onze klanten en zijn snel ter plekke wanneer ondersteuning nodig is. Het is onze missie om IT gemakkelijker te maken voor bedrijven. Hiervoor richten wij ons niet alleen op de techniek, maar voorál op de mensen die deze techniek gebruiken. We denken en kijken verder, luisteren naar de vraag en doen dat stapje extra.

Make IT Easier.

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.