Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Laatste kans voor zakelijk glasvezel in Roosendaal, Halderberge en Rucphen

09 november 2020


Nog iets meer dan enkele weken en dan verstrijkt de deadline om aan te melden voor zakelijk glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen in Roosendaal, Halderberge en Rucphen. De ondernemers hebben nog tot 30 november 2020 om zich in te schrijven voor zakelijk glasvezelinternet. Als 30% van de ondernemers zich inschrijft wordt er glasvezel aangelegd. Een zakelijk glasvezelnetwerk draagt positief bij in het nog aantrekkelijker maken van deze bedrijventerreinen. Met als gevolg dat meer ondernemingen zich er willen vestigen.

Het enthousiasme voor glasvezelinternet is groot in het gebied. In en rondom de gemeenten wordt momenteel door DELTA Fiber Netwerk al volop glasvezel aangelegd voor de bewoners. Voor ondernemers is dit de laatste kans om zich aan te melden zodat het netwerk kan uitbreiden naar de bedrijventerreinen. Ondanks dat het initiatief erg positief ontvangen wordt en er al veel aanmeldingen zijn is het benodigde percentage nog niet gehaald. Maarten Boeve van regionaal ICT-bedrijf ITCOMS is overtuigd van de noodzaak: ‘Voor een bedrijf is een betrouwbare en stabiele internetverbinding net zo belangrijk als alle nutsvoorzieningen. Iedereen heeft recht op een goede internetverbinding!’

Regionale telecomaanbieders
Het glasvezel van DELTA Fiber Netwerk is een ‘open netwerk’. Dat houdt in dat meerdere telecomaanbieders hun diensten over het netwerk kunnen aanbieden. Naast landelijke partijen kunnen ondernemers ook kiezen voor een telecomaanbieder uit de regio.