Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel voor Roosendaal, Halderberge en Rucphen

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding

Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan bij onze ambassadeurscoördinator. 

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw huis of bedrijf? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

De ICT Ruyters
De ICT Ruyters
Minervum 7068b, 4817 ZK Breda
076 - 888 00 10 www.roosendaalopglasvezel.nl

De ICT Ruyters is dé oplossingsgerichte no-nonsense ICT-partner voor bedrijven en organisaties. Gespecialiseerd in de inrichting en het beheer van 24/7 betrouwbare, (complexe) ICT-omgevingen. Optimaal georganiseerd, goed geoutilleerd en op-en-top beveiligd. Daarbij gebruikmakend van state of the art datacenters.

Engelen ICT
Engelen ICT
Roosendaalseweg 16, 4756TB Kruisland
0165-201098 / info@engelen-ict.nl www.engelen-ict.nl

Bij Engelen ICT Services kunt u terecht voor computer-hardware en –software, ICT diensten en camerabeveiliging. Daarnaast leveren wij ook draadloze alarmsystemen. U ‘koopt’ bij ons niet alleen ‘producten’. We denken graag met u mee, adviseren en zorgen tevens voor een veilige en bedrijfsklare installatie.

Wij zijn actief in West-Brabant en Zeeland en werken voor zowel particuliere huishoudens als klanten uit de klein zakelijke markt.

U kunt ons mailen via: info@engelen-ict.nl

ICT-Service Roosendaal
ICT-Service Roosendaal
De Meeten 7, 4706 NJ Roosendaal
0165 - 571 450 ict-service.nl

C&P Automatisering, ook wel bekend als ICT-service Roosendaal, is een familiebedrijf dat al ruim 35 jaar oplossingen biedt binnen de ICT, automatisering en telecom branche.

Door constant te moderniseren en te vernieuwen blijft C&P Automatisering de kwaliteit van zijn diensten verhogen. De missie luidt dan ook: “Bedrijven en consumenten oplossingen bieden van een hoge kwaliteit met daarbij een klanttevredenheid van 90 procent.”.

Wij kijken ernaar uit om met u te werken.

ITCOMS
ITCOMS
Bredasebaan 8, 4744 RZ Bosschenhoofd
076 - 26 000 44 www.itcoms.nl

Wat maakt ons anders dan anderen?

Wij zijn geen IT-partner die alleen maar doet wat jij vraagt. Wij doen meer! Het is tenslotte ons specialisme. Als je met ons samenwerkt merk je dat we een proactieve houding hebben. We vragen je het hemd van het lijf. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jij het maximale uit je IT haalt

Jetron
Jetron
Nucleonweg 22, 4706 PZ Roosendaal
0165 - 58 29 99 www.jetron.com

Jetron probeert altijd te handelen als systeembeheerder in dienst van het bedrijf. De adviezen zijn dus merkonafhankelijk. Doordat wij dit doen voor heel veel bedrijven, blijven onze medewerkers allround en goed op de hoogte van alle mogelijkheden die de techniek op dat moment biedt.

MS Computer Service
MS Computer Service
Dorpsstraat 21, 4751 AH Oud Gastel
0165-548628 info@mscomputerservice.nl https://www.facebook.com/mscompserv

Bij MS Computer Service kunt u terecht voor computer onderhoud, reparaties en verkoop van ICT hardware.

NOX Telecom
NOX Telecom
Keizersveld 13G, 5803 AM Venray
088 - 77 00 600 www.noxtelecom.nl

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie en uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken. Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar. 

Sailor Telecom
Sailor Telecom
Klerkenveld 4, 4704 SV Roosendaal
0165-308181 www.sailor-tele.com

Sailor Telecom & ICT is sinds 1998 uw Telecom & ICT Partner in Roosendaal en omgeving. Wij leveren onze producten en diensten enkel aan de zakelijke markt en door deze focus is uw Telecom & ICT oplossing is bij ons (al zeggen we het zelf ;-) in goede handen!  

Telecom & ICT oplossingen moeten werken zoals u dat wenst, en wij helpen u daar graag bij.
Wij luisteren naar uw behoeften en wensen en zetten dit om in een goed & professioneel advies! Onze Brabantse no-nonsense aanpak & mentaliteit werkt hierbij in uw voordeel. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing, als dit moet afwijken van een standaard zoeken wij met de klant naar een maatwerk oplossing die past bij de klant. 

Secured-IT
Secured-IT
Dorpsstraat 156, 4661 HT Halsteren
0164-788112 www.secured-it.nl

Welkom bij Secured-IT. Wij leveren / adviseren onder andere in computers en software.
Wij verkopen en installeren professionele camerabeveiligingssystemen, we leveren computersystemen, laptops, software en toebehoren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het oplossen van computerproblemen, installatie van software, opschonen van uw computer en het scannen op virussen en malware. Ook voor het aanleggen van bedrijfs / thuisnetwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een compleet overzicht van onze werkzaamheden bezoekt u www.secured-it.nl

TeleCommunicatie Experts
TeleCommunicatie Experts
Hoogstraat 27, 4702 ZP Roosendaal
0164 - 646 264 www.telecommunicatieexperts.nl

Bij TeleCommunicatie Experts staat uw bedrijf centraal, het gaat om de optimalisatie van het bedrijfsproces. Wij luisteren daarom eerst naar uw behoeften en wensen, stellen vragen en bieden vervolgens een onafhankelijke en vrijblijvende oplossing voor levering, installatie en reparatie van uw telecommunicatie en ICT processen.
Installatie en reparatie wordt altijd gedaan door gecertificeerde collega's bij TeleCommunicatie Experts. Telecom en ICT is immers waar wij goed in zijn.

Tel-it
Tel-it
Wouwbaan 135, 4703 TA Roosendaal
0165 – 745434 www.telit.nl

Tel-it is ontstaan in 2017 en komt voort uit Verhoeven Telecom (Ludo Verhoeven) en van de Lindeloof ICT (Sjors van de Lindeloof). De naam Tel-it komt niet zomaar uit de lucht vallen. Door deze samenvoeging bieden wij volledige ontzorging voor onze klanten op het gebied van ICT en Telecom. Dus eigenlijk voor alles waar een netwerkkabel aan vastzit.
Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze medewerkers, maar het allermeest op onze klanten. Wij werken met heel veel plezier en passie, voor en mét onze klanten. Bouwen aan duurzame relaties, dat is waar Tel-it voor staat. (Ver)-tel it ons en samen kijken we naar jouw wensen. Vervolgens bieden we jou een begrijpelijke en betaalbare oplossing.

Veerman ICT
Veerman ICT
Helium 8, 4751 XB Oud Gastel
0165 – 56 19 53 www.veermanict.nl

Het aangaan van een eerlijke relatie met onze klanten, partners en collega’s is de kern van Veerman ICT. We denken graag proactief en op strategisch niveau mee om u passende, kwalitatieve en innovatieve oplossingen te kunnen bieden. Oplossingen die meer vrijheid creëren.

Die vrijheid zegt veel over ons en de manier waarop wij met klanten en elkaar werken. Wij geloven dat pas wanneer je vrij bent om jezelf te zijn, je in staat bent om echt te verbinden en samen te groeien.